Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 320D és 330D vélemények?

BMW E46 320D és 330D vélemények?

Figyelt kérdés
Véleményeket szeretnék kérni melyik lenne jobb napi használatra és mik a hibái ?

okt. 16. 09:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mik a hibái? A legöregebb példányok lassan 30, de a legfiatalabbak is 18 évesek. Így konkrétan el kell menned és megnézni az autót, majd akkor fogod látni a hibáit. De ennyi idősen már kb. bármi lehet velük.

Hogy melyik lenne jó napi használatra? Amelyik neked jobban tetszik és megfelelő állapotban van.

okt. 16. 09:55
 2/12 anonim ***** válasza:
72%
okt. 16. 10:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy régi típusok ezek, szét vannak hajtva. Az a maréknyi ami meg nincs nem adná el a tulaj az Istenért sem.
okt. 16. 11:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ami valóban rendben van annak megkérik az árát rendesen. Olcsóbb már nem lesz.
okt. 16. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:

Az egyik kicsit kevesebbet, a másik kicsit többet eszik, mindkettőre ráköltheted az életedet is, nyilván a 6hengeresre potenciálisan többet, igazi betagágy tud lenni mindkettő ebben a korban.

Csak is kizárólag ez előéletén múlik minden, hogyan volt használva, karbantartvam

okt. 16. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
Ezeréves lerúgott kotlák. Felejtős.
okt. 16. 15:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Másik alternatívánák e90 et néztem és úgy tudom hogy 2007 után már n-es motor van benne és arról pedig nem sok jót olvastam.
okt. 16. 17:23
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 Az M-esek sem jobbak, mivel bennük van a világ összes kilómétere. N-es motorokat normálisan karban kell tartani nem csak olajat cserélni és azokkal sem lesz baj. Viszont az M-es motoroknál is ma már a kocsi felét kicserélheted hogy normális állapotú legyen.
okt. 16. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, engedd már el a bmwt. Betegágy mind, még a garanciális is, csak azt "ingyen" javítják.

Vegyél egy átlag autót, a pénzt amit megspórolsz el tudod költeni pinára meg piára.

okt. 16. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Ami igazán jó és megbízható bmw az inkább 2000 előtti gyártású és patika állapotú kell hogy legye, de azoknak több mint valószínű, hogy egekben az ára.

Mint például:

[link]

De amint láttam van 840ci-is 19 millióért.

okt. 16. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!