Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szolnokiak! A startautoiskolár...

Szolnokiak! A startautoiskolárol szeretnék véleményeket kapni. Ki jogsizott náluk?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondták ne menjek hozzájuk mert a, vizsgát is mindig késleltetik hogy minél több pénzt húzzanak le. Meg a vizsga biztosok is direkt meghuznak.

Köszönöm szépen a válaszokat!

okt. 15. 10:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Vizsgabiztosnak semmi köze az autósiskolához, az nem fog szándékosan meghúzni. Főleg Szolnokon nem, ott már 15 éve sem volt sem kenőpénz, sem indokolatlan szemétkedés.
okt. 15. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Friss infóm nincs. 10 éve náluk csináltam a jogsit, minden teljesen korrektül és pörgősen ment. 30 órával mentem forgalmi vizsgára, mondjuk elsőre megbuktam, de utána sem volt az, hogy na még akkor 10 óra. Triviális hibám volt, 32. órán vizsgáztam újra. Vizsgabiztosnak nincs abból haszna, hogy ok nélkül meghúz, kenőpénz eszedbe se jusson, mert rögtön jelentenek érte, nem lefizethetők.

A késleltetésről még annyit, hogy bár tényleg létezik ez a jelenség, hogy elbizonytalanítanak, hogy még vegyél plusz órát, viszont amit (nyilván, szándékosan) nem mond senki, az az, hogy amint megvan a minimum kötelező (30 óra, 580km), utána te döntesz. Ha te menni akarsz, akkor mész. Ő javasolhat plusz órát, te pedig elfogadhatod a javaslatot (általában nem ok nélkül mondják, de mint írtam, sajnos van kivétel), de nem kötelező. Szóval lehúzni nem tudnak, mert a te döntésed.

okt. 15. 11:04
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 Ja még egy apróság. A KRESZ vizsgám után váratlanul félbe kellett hagynom és már eltelt másfél év, mikor elkezdtem a vezetést. Baromi simán eljátszhatták volna azt, hogy jaj sajnos nincs az oktatónak annyi ideje, hogy olyan rövid idő alatt levezessem a kötelezőt és levizsgázzak, 2 év után mebugye elévül a KRESZ és elölről kellett volna kezdenem, nekik ez nagyon könnyen több százezer forint bevétel lett volna, de nem volt ilyen, sőt, volt hogy egy nap 4 órát vezettem, mert az utánam lévő tanuló lemondta és nekem adta az időpontját, tehát segített is minél gyorsabban megoldani, hogy ne csússzak ki a 2 évből.
okt. 15. 11:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. :) kresz már megvan, naluk szereztem meg azt is. Csak gondoltam valakitől pozitív dolgot szívesen hallanék róluk. Mármint a vezetés oktatás részéről.
okt. 15. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
A hülye gyerekek terjesztenek ilyet, akiknek fingjuk sincs az autóhoz és sivó hülyék a tanuláshoz is.
okt. 15. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 Nem egészen, pl. amikor én 2011-ben jogsiztam, a két karcagi iskola közül az egyiknek a vezetője oktatóként első vizsgán szinte mindig belenyúlt a kormányba vagy a fékbe indokolatlanul, és a legbecsületesebb szolnoki vizsgabiztos is kénytelen volt buktatni.
okt. 15. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!