Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen obd diagnosztikai...

Milyen obd diagnosztikai eszközt vegyek ami magyar nyelvű és élő adatokat is tud mutatni egy 2004 diesel mazda6 hoz?

Figyelt kérdés
Műszerfalon nincs semmi hibakód. Voltak problémák régebben az autóval azok viszont mind javítva lettek. Egy ismerősömmel nemrég kiolvastuk ott feldobott egy pár hibát viszont nem tudta teljesen kiolvasni mert az leginkább BMW-hez való. Ott még elvoltak mentve a régi javított hibák is. Ezeket szeretném kiolvasni és törölni majd megnézni miket dob vissza. És érdekelne az élő adat is. Olyanra gondoltam amihez nem kell laptop és maximum 30-35 ezer ft kerül.

okt. 11. 13:19
 1/1 karcsix válasza:
Mostanában keresgélek, mert új az auto(2014),vettem is egy icar..t. ,de nem kezelte az automat -sehogy sem pedig direkt típus specifikusan vásároltam. _még jò drága is volt. Vissza is ment garanciával. Szòval azt tanácsolom kérdezz utánna rendesen a 35eFt szerintem csak hibakòdokolvasására lesz elég, de olyan meg 10eFt-ért is van.Én most egy 200eFt-ost nézek...majd kiderül.
nov. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!