Autó diagnosztika eszköz, Ebayről, vélemények, tanácsokat kérek?
Én csak egy hobbiszerelő vagyok, csak saját autót szerelek mert nem akarom másét elrontani, de még így is tisztában vagyok azzal hogy vannak autók amikhez speciális olvasó kell.
Nincs pénzed minőségi, szervízeknek gyártott diagnosztikára, de azért tudjon (szinte) mindent? Az a szomorú hírem hogy egy drága Delphivel nem sikerült kiolvasni olyan autót amit egy ELM327-tel sikerült. Olyat senki nem fog tudni ajánlani ami nem drága, de mégis a legtöbb autóhoz jó, főleg hogy mindenki a saját 1 olvasóját tudja ajánlani a saját autójához amit kipróbált.
Én típuspecifikusan gyűjtögetnék. Egy régi laptop (talán xp-32bit a legjobb), majd márkánként beszereznék 1-1 olcsó koppintást aliról. Vag-hoz vcds, hondához hds, toyotához techstream, régi nissanhoz consult, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!