Miért dudélnak autóval amikor robogóval elmegy valaki a körforgalom előtt bénázó autó sorok mellett?
Pl Amelyik éppen a legelöl áll a körfOrgalom előtt és robogóval kikerülik akár jobbról vagy balról ahol épp hely van.
Sem fékezésre sem irányváltoztatásra sem semmire nem kényszeríti hiszen az áll egy helyben, mert képtelen felvenni a forgalom ritmusát és akkor sem indul el ha messziről látszik hogy senki nem jön, de a dudát nyomni ész nélkül ha valaki kikerüli az nagyon megy.
Ennek mi értelme? Mi játszódik le az ilyennek ilyenkor a fejében?
Kereszteződés előtt előzgetsz jobbról-balról. Nem elég, hogy szabálytalan, de nagyon idegesítő.
Én az ilyen akcióitok után nem tekintelek titeket egyenlő közlekedési félnek. Ezek után úgy veszem, hogy te már beáraztad a biztonságod értékét pár másodpercre. Szóval az ilyen húzásod után nagyon ajánlom, hogy takarodj előlem, mert ha utolérlek és feltartasz, akkor letollak és sávon belül 0 oldaltávval megelőzlek.
"Mert némelyik motoros állat módjára megy."
Értem és ez igaz. De a kérdésben említett szituáció állat módjára közlekedés?
"Kereszteződés előtt előzgetsz jobbról-balról. Nem elég, hogy szabálytalan, de nagyon idegesítő."
Nem előzés. Kikerülés. Ha már a szabályokkal jössz akkor illene tisztában lenni vele. Mitől idegesítő számodra? (No offense) tényleg érdekel. Ha neked semmi dolgod vele és amúgy sem.bírsz haladni mert autóval vagy akkor miért fáj neked annyira hogy még fenyegetőzöl is arctalanul névtelenul hogy majd hogy megmutatnád másnak hányas a kabát?
"Engem az érdekelne a te fejedben mi játszódik le, hogy a körforgalom előtt szlalomozol az autók között és még neked áll feljebb."
"Ha a nekem áll feljebb" alatt azt érted hogy az itt elhangzott válaszokkal nem feltétlen értek egyet és nem tekintem iránymutatásnak pusztán tényleg arra vagyok.kívánvsi mi van a fejekben akkor ja akkor "nekem áll feljebb"
Ellenben már csak azért is téves ez az indalatvezérelt rögeszméd mert én senkit nem fenyegettem, nem válaezoltam indulatból. Tehát szerintem ezzel a nekem áll fel dologgal óvatosabban.
Mert hülye indulatos akarnok vagy, azért.
Csak a saját nótádat fújod, write-only módban.
Az autópályán meg a sok hülye mind szembe jön veled, képletesen.
A való életben ezt a stílust ne nagyon add elő, mert egy tökösebb ember majd tart neked egy gyorsított kommunikációs tanfolyamot olyan nyelven, amit megértesz, és meg is jegyzel.
(kultúrált körbeírása annak, hogy a betonba döngöl, és a seggedbe duja a robogódat)
Azt kérdeztem mire nem válaszoltam?
Arra nem válaszoltam hogy én indulatos vagyok? Értem hogy marha kemény vagy és majd te aztán jól megmutatnád. De az asszonykodáson kívül hogy arctalanul és névtelenül fenyegetőzöl értelmesen is válaszolhatnál. Egyébként tudod aki mondja az nem csinálja. Nem igaz hogy nem érzed mennyire nincsen fedezete itt ennek?
Azt sem tudod kivel beszélsz, soha életedben nem láttad, nem ismered, de azért kemény vagy mint a bóóti zsir :DD
Szerintem nem én vagyok az aki itt éli ki a frusztrációját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!