Autóval körforgalom előtt, hogyan kezeljem a pedálokat?
Figyelt kérdés
Ha már közel vagyok, leveszem a gázról a lábamat majd kuplung + fék. Átrakom 2-esbe. Tegyük fel, hogy nem látom egyelőre jön e valami így 10km/h alá lassulok, de még megállás előtt észreveszem, hogy mehetek. Ekkor (és főleg ez lenne a kérdés) 2-esben maradva, a kuplungot óvatosan felengedve (mint induláskor) , közben a gázt nyomva megyek tovább? Vagy a kuplungot simán felengedem miután már nem nyomom a féket és mehet a gáz? Ha csak nagyon lelassulok, de nem állok meg, maradhat 2-esben?okt. 7. 08:45
2/7 anonim válasza:
Igen nagyjából ezt szoktam csinálni, én mindig dinamikusan megyek, kvázi felengedett kuplunggal megyek a körforgalomhoz, ha esetleg lassítanom kéne akkor csúsztatom és kis fék, ha nem akkor már csak gázt adok
4/7 anonim válasza:
Én visszaváltogatok a PDK-nak a kormánykeréken.
5/7 anonim válasza:
Nemtudom, ki hogy csinálja, én előtte fékezés, és kuplungolás közben visszaváltáskor rárúgok sarokkal a gázra, majd gázelvétel nélkül át, márha épp nem kerül az utamba senki. :)
6/7 anonim válasza:
Majd amikor eljutsz oda, az oktató meg fogja tanítani
7/7 anonim válasza:
Vegyél egy automatát, manapság már nem kell erőltetni a kéziváltót, ha nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!