Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miskolc mellett a Zsolca-Aucha...

Miskolc mellett a Zsolca-Auchan-autópálya felhajtók körforgalomban mit csinál esténként a rendőr?

Figyelt kérdés
Többször láttam este megállni a körforgalomban és tudom, hogy előtte két sebességkorlátozó tábla is van, amit álltalában mem tartanak be az emberek. Aki esetleg látta már őket, meg tudná írni, hogy ők ott traffiznak vagy mit csinálnak? Lehet, hogy rosszul tudom, de körforgalomban nem állhatnak meg traffizni, viszont égett a tompított fényszóró és az arnóti körforgalom irányába nézett a kocsi. Sajnos az ablakon nem láttam be, mert sötét volt. Valaki esetleg tudja az okát?

okt. 15. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

"Lehet, hogy rosszul tudom, de körforgalomban nem állhatnak meg traffizni"

Biztos, hogy rosszul tudod. Kis túlzással bárhol megállhatnak.

okt. 15. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Üres a cassa kell a zsé. Jön a karácsony is.
okt. 16. 04:33
 3/6 anonim válasza:
100%
Nálunk a körforgalmaknál driftelni szokott néhány idióta... állandó bejelentést kapnak. Lehet, hogy amiatt vannak ott.
okt. 16. 06:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap láttam őket, sebességet mértek.
okt. 16. 08:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es ez nappal volt, vagy este?
okt. 16. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Este 6 óra körül
okt. 16. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!