Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.0 Suzuki Swiftel Németország?

1.0 Suzuki Swiftel Németország?

Figyelt kérdés

Nagyon jó állapotban van az autó, most kapott friss műszakit, ott azt mondták semmi problémája nincsen.

Meglehet vele járni Németországot, Magyarországról?

Dolgozni járnék vele ki és haza. 3-4 hónaponta jönnék haza.

El merhetek vele indulni?

nov. 12. 23:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Volt ilyen autóm. Bár akkoriban még relatív új volt.

Néhányszor mentem vele pályán: marha zajos volt, kényelmetlen volt és 140-nél majd kilehelte a lelkét.

Meg tudod csinálni, de kényelmetlen, nagyon nem biztonságos és a motornak se tesz túl jót a folyamatos fullon pörgetés.

Kezd el vele, aztán pár fizu után vegyél valami jobbat.

nov. 13. 08:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!!

Igen azt tudom, hogy kényelmetlen ilyen hosszú távon.

Igazából oké, hogy jó állapotú de azért mégiscsak egy ezres Swift, és 30 éves én csak attól tartok, hogy út közepén le ne pusztuljon...

nov. 13. 10:17
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Azért nem életveszélyes, ne túlozzunk! Simán kijársz vele és megbízhatóan. 10-es, előbb vezess pár más típust, utána mondd ezt...
nov. 13. 10:36
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
"a motornak se tesz túl jót a folyamatos fullon pörgetés" Én is azt hittem, de ez típus bebizonyította az ellenkezőjét nálam. Ámon Olivért is hány ilyen tesztet csinált.
nov. 13. 12:50
 15/18 anonim ***** válasza:
#13 bocs a Trabantnál talán biztonságosabb. Biztasd csak arra, hogy kockáztassa az életét a német autópályákon a sok modern, gyors autó és kilométer hosszú kamion sorok között.
nov. 13. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Már azzal is kockáztatod, ha kilépsz a házból....
nov. 13. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak ingerküszöb kérdése, ha műszakilag az autó rendben akkor simán, mi régen 750es Pandával voltunk Olaszországban, és tudok olyat aki Trabanttal, Ladával, Fiat 500assal.
nov. 14. 13:21
 18/18 Szolovjov ***** válasza:
70%
Szomszédom 2 ütemű Trabanttal járt németbe. 110-es tempó amúgy is elég, én az 1.8-as Pasattal sem hajtok gyorsabban pályán sem.
nov. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!