Autó kijelentése Németországban magyarországi honosítás után, hogyan? Hosszabban lent.
Figyelt kérdés
Honosítottam az autóman itthon, de még német rendszámom és biztosítás minden megvolt. Most azt az infót kaptam egyik helyről, hogy a magyar hatóság nem foglalkozik a némettel és nekem kell kijelentenem az autómat. De a német hatóságnak kellenének a német papírok(törzskönyv) az autóhoz amit elvett a magyar hatóság, vagy egy dokumentum amivel igazolja a magyar, hogy náluk van a német papír. Már kb 15 telefonszámot felhívtam, hátha tud valaki segíteni, de mindenki máshoz kapcsol és senki nem tud semmilyen infót adni erről.
Találkozott már valaki hasonló helyzettel?
Köszönöm a segítséget.
okt. 31. 14:17
1/2 anonim válasza:
Kivittem Németországba az autómat ott Zulassungstelle tüv biztosítás rendszám fél nap elintézni. Elvették a rendszámot. Magyarországon semmit nem jelentettem le. 10 év múlva visszaköltöztem, hoztam az autómat. Itt már időpontot sem tudtam foglalni műszakira. Csak spéci helyeken csinálják. 100.000-ért pár nap alatt elintézte egy erre szakosodott ember. Plusz költségek. Németországban semmit nem jelentettem le. Ez volt 2 éve. Azóta sem üldöznek.
2/2 anonim válasza:
Biztosítást e-mailben lemondtam. Azo még kb. 1 évig xarakodtak. Végre hajtó céggel is küldtek felszólítást, de elült az ügy. Ott mindig előre ki volt fizetve 1 évre. Az arányos visszajáró pénzt nem utalták vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!