BMW-t,Mercedest hoznak be Magyarországra,Németből kispénzű 8 áltánossal.Hogy van ez? (többi lent)
Ahhoz nem kell adjunktusnak lenni, hogy külföldről hozzon be autót.
A többieknek igaza van, mit foglalkozol a szomszéddal. Ne irigykedj 😁
Mi köze a szomszéd jellemének, a biztosítás/papírmunka alkategóriához.
Mi lenne a számodra hasznos válasz?
Merthogy konkrét kérdést nem írtál.
És a válaszok között sem olvastam olyat, ami arra utalna, hogy bárki is a szomszédod pártján áll.
Leírom még egyszer a kérdést,és arról,hogy a szomszédom szadista, törvényt nem tisztelő.Nő verő,és kisebbségi erről nem írok.
Az a kérdés,hogy hogyan hoz egy haza,egy alap iskolai végzettségel haza egy ember márkás autókat?! Tudomásom szerint ezeket honosítani kell. És rengeteg papír munka van vele.100%-osan tudom,hogy ő ezeket nem teszi meg.Akkor hogyan hozza haza,és miért hagyja békén a rendőrség,ha a törvény álltal előírt kötelleségeknek nem tesz eleget? (Egy diplomás ismerősöm pontosan ezért nem hoz haza külföldi autót mert sokba kerülnek a papír munkák.) Egyszer már leírtam, de le írom még egyszer.Normális inteligens emberek válaszát várom.Leírhatod a válaszodat,hosszabban is,megtanultam olvasni.Köszönöm szépen!
A privátban fenyegetőzés is meg a kedves (általam mostmár tiltott) kérdezőnek.
Szerintem engedjétek el nyugodtan a kérdést, hiszen egyébként is értelmetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!