BMW-t,Mercedest hoznak be Magyarországra,Németből kispénzű 8 áltánossal.Hogy van ez? (többi lent)
14:25:-Választ adó értelmes választ adott.Magyarán felelőtlenül haza hozza az autót a szoszéd,és nem érdekli sem a törvény, sem az, hogy betartsa a jogszabályokat.
A többiek bántó,provokatív kommentjére nem reagálok.Jelentve lettek, és bízom a gyakorikérdések moderátorinak helyes erkölcsi döntésében.A választ Megkaptam a kérdésemre,köszönöm szépen 14:25-ös Válaszoló.Korrekt választ adtál.
"Nem lenne kötelességem leírni, de a bűnüldöző hatóságnak dolgozom.Nem náluk,hanem nekik!"
"Én nem akartam fel fedni, hogy a rendőrségtől vagyok, de ezekben az ügyekben nyomozunk."
Döntsd már el cimbora!😆
Németből behozott autó, miért ne felelne meg a KRESZ szabályainak? Zárójelben jegyzem meg, hogy nem is annak kell megfelelnie.
Nyomasd még, az előbb már törölni akartam a sajátjaim közül, de mostmár követem a kérdést.
Konkrét információk nélküli adatgyűjtés, egy anonim oldalon?
Ezt még Columbo is megirigyelné!😁
És mi történt a számítógépetekkel? Mármint azzal, ami a rendőrségen van, és a rendszám alapján gyakorlatilag MINDENT megtudsz az autóról, és a tulajdonosáról?
Mivel a szomszédod, gondolom nem csak az autót láttad (hiszen figyeled őket, különben nem lenne ennyi infód), hanem a rendszámot is.
Ja, nem jó, ahhoz a rendőrségen kéne dolgozni.
És miét osztottál meg egy nyilvános, anonim oldalon részleteket a nyomozásról?
Azt ugye tudod, hogy reggel már csak azért kell bemenned, hogy leadd az igazolványodat, és a fegyveredet?
Francba! Ez sem jó. Ehhez is rendőrnek kéne lenni.
Tudod mit?
Nyugodtan mehetsz reggel közmunkára a szomszédoddal együtt (hiszen az eredeti kérdésben ez szerepel), és irigykedhetsz továbbra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!