Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.0 Suzuki Swiftel Németország?

1.0 Suzuki Swiftel Németország?

Figyelt kérdés

Nagyon jó állapotban van az autó, most kapott friss műszakit, ott azt mondták semmi problémája nincsen.

Meglehet vele járni Németországot, Magyarországról?

Dolgozni járnék vele ki és haza. 3-4 hónaponta jönnék haza.

El merhetek vele indulni?

tegnapelőtt 23:18
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy 850-900km a távolság
tegnapelőtt 23:25
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Ha a kényelmi oldalával nincs gondod.
tegnapelőtt 23:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, apám annó egy 1.5-ös Ignisszel kezdte. Értem én, hogy nagyobb motor, de szerintem megbízhatóságban hasonlóak. Ne nyomd neki, nem kell 130-cal menni, elég lesz a 100-110 is és nem lehet baj. Sok sikert!
tegnapelőtt 23:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Indulás előtt, illetve amikor majd itthon jársz vele, egy típust jól ismerő szerelővel nézesd át alaposabban, a hosszú útra tekintettel. Illetve érdemes lehet ADAC és ÖAMTC tagságot kötni - jellemzően elég point akkor, amikor lerobbansz, csak legyél képben, mit kell pontosan csinálni, és jön a trailer nem túl drágán.
tegnapelőtt 23:40
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Elképesztően kényelmetlen lesz én nem vállalnám az tuti. 3-4 havonta talán tűrhető.
tegnapelőtt 23:45
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet vele járni, de nem lesz jó élmény. Mondjuk ez az évi 3-4 alkalom meg az elviselhető kategória.
tegnapelőtt 23:56
 7/16 anonim ***** válasza:
78%

Jaj.

Nekem is voltak ilyen kis fűnyíróim, de eszembe nem jutott volna velük még 500km-t se megtenni.

Pláne autópályán.

Ezek ilyen rövidtávos bevásárlókocsik, max pár 100km-re.

tegnap 01:07
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyenem és még csak azt sem mondhatom, hogy megvigyázottat állapotban vettem és hogy én vigyáztam rá. Más autó már a felénél feladta volna amit az kibírt. Ha a kényelmi részével nincs gondod, akkor miért ne.
tegnap 02:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy ladával is meglehet járni, a kérdés az neked mennyire fog menni. Lassú tempó, rengeteg idődbe fog kerülni és hulla fáradt leszel. Ha ennyit akarsz kocsikázni én inkább belefektetnék egy legalább 1.6-os dízel kombiba, abba tudsz pakolni is.
tegnap 06:06
 10/16 anonim ***** válasza:
51%
Életveszélyes és kényelmetlen. Volt ilyen Swiftem már 2-3óra vezetések után fájt mindenem. Német autópályán előzni nem tudsz. Kamionok hátulját bámulva akarsz gyakorlatilag a padlón ülve 10+ órákat vezetni?
tegnap 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!