Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használt rossz akkuval mit...

Használt rossz akkuval mit lehet csinálni, most hogy elintézték hogy fémhulladékként sem veszik át?

Figyelt kérdés

Azon kívül persze, hogy saját költségemen elbattyogok vele a helyi hulladékudvarban és ingyen otthagyom.

Az ilyen "dobjam ki az erdő szélére" meg hasonló okosságokat, inkább hagyjuk!

nov. 12. 17:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Autósboltban is ingyen átveszik.
nov. 12. 17:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, csak már megvettem az újat. Régebben csináltam ezt, mikor a régit beszámolták új vásárláskor egy-két ezer forintért. Utólag is visszavihetem vajon a régit, úgy hogy éppen akkor nem vásárolok?
nov. 12. 17:46
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Miért kéne ingyen ott hagyni? Fizetnek érte, mint régen.
nov. 12. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Én eddig mindig beszámíttattam az autós boltban, ahol vettem az újat.
nov. 12. 17:58
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
#2 Igen, lehet bármikor. Pl. unixnál tuti bármikor átveszik.
nov. 12. 17:59
 6/13 A kérdező kommentje:
OK, köszönöm, megpróbálom.
nov. 12. 18:01
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Köszönöm a lepontozást, de attól még nem lesz kevésbé igazam: vastelepen ugyanúgy átveszik, mint régen, semmi sem változott. Nincs 4 hónapja, hogy leadtunk vagy 20-at. Legális telepen, számlával, semmi "okoskodás".
nov. 12. 18:14
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

Pont ahogy a 7-es írja, itt nálunk a MÉK Kft (régen MÉH) 218Ft/kilós áron átveszi és 12-13 kiló egy 56Ah-s

[link]

nov. 12. 20:11
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Méh telepen átveszik gond nélkül, és fizetnek is érte. Karosszéria elemekért nem, de ingyen átveszik.
nov. 12. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha a szlovák határhoz közel élsz, akkor Szlovákiában bármelyik méhtelep beveszi pénzért.
nov. 12. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!