Hogyan lepjek tul a felelmeimen a vezetessel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 eve szereztem meg a jogsimat; akkor nem vezettem egy percet se vegul.
Most az utobbi idoben oktatotol vettem orakat, hogy felfrissitsem a tudasom, ugy valtunk el, hogy minden oke, mehetek, jol vezetek.
De rettegek egyedul autoba ulni, nem egeszen ertem en se, hogy miert. Ha ul mellettem valaki, ugy oke, de muszaj lenne egyedul is vezetnem :D
Mi lehetne erre a megoldas?
nov. 11. 14:44
11/12 anonim válasza:
Értem amit mondasz,és nem is vitatkozni akarok. Nyilván nem vagyok profi,nem is fogom annak vallani magam sosem. De én nem magamat,vagy másokat veszélyeztető hibákat vétek,ha vétek. A minimum az,hogy egy autonyi helyet hagyok magam előtt mindig,hogyha valaki bevágna elém és nem tudnék elég gyorsan reagalni,akkor se legyen baj. Zebrakat,kanyarokat lassabban,óvatosan veszek be. Táblákat, lámpákat és a körülöttem közlekedőket pásztázom. Igyekszem körültekintő lenni. Ami nehezkesebben ment,az az 5-osbe váltás,néha bement 3-asba,de korrigaltam rögtön. Meg parkolási nehézségeim vannak még. És ilyenkor bizony bosszantó,ha nem azt mondja a mellettem ülő,mit csináljak másképp,csak simán azt szajkózza,hogy így nem jó. Érted? Nekem csak ennyi a bajom a rutinosakkal,tisztelet a kivételnek. Sokan azt hiszik, nekem is már kisujjból jön az,amit ők is hónapok,évek alatt tanultak meg.
12/12 anonim válasza:
Veszel pár órát, hogy visszarázódj, utána gyakorlás-gyakorlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!