Hogyan oszlassam el a félelmeimet a szüléssel kapcsolatban? Nem merek kérdezni senkit, nem nézek ilyen videókat! (Olvasok egy könyvet azért: Anya leszek) Félek az ismeretlentől! Nagyon!
Figyelt kérdés
26hetes terhes vagyok!Nagyon félek hogy mi vár rám!Mert pánik beteg vagyok vagy minek nevezzem!Ha felmegy az adrenalinom,,megijedek" valamitől akkor hajlamos vagyok elájulni!Mi lesz ha majd akkor is elfogok?Nem hiszem hogy jót tenne a babának és nekem sem!Vagy mit kezdenek majd velem akkor?A másik hogy nem Magyarországon fogok szülni,az adott nyelvet nem is igazán tudom!Kétségbe vagyok esve!Az idő közeledtével egyre jobban!2016. aug. 31. 20:52
1/8 anonim válasza:
Ne olvass ilyen könyveket, mert többet árt, mint használ. Nem fogsz elájulni, de ha igen, akkor sem lesz semmi baj. L
Külföldön akkor is jól vezetik le a szülést, ha nem érted nagyon a nyelvet. Ne parázz, gondolkodj pozitívan.
2/8 A kérdező kommentje:
Abban a könyvben tételek vannak a megfoganástól egészen 6éves korig!Ír a szülésről,császármetszésről de nem volt olyan elrettenő!...Hát mondani könnyű sajna elég bátortalan vagyok!Nem tudom sokx hogyan kezeljem a pánikjaimat!Múltkor is egy sima vérvételnél majdnem rosszul lettem pedig nem volt semmi csak hogy nem jött a vérem gondolom mert rossz vénba szúrtak!Akkor is megrémültem mert nem tudtam mivan!Nem értettem ügye hogy mit mond a nővér!
2016. aug. 31. 22:13
3/8 anonim válasza:
Szia! Ne streszeld magad előre! Ha eszedbe jut valami negatív egyszerre gondolj inkább arra milyen jó lesz ha e kezedben tarthatod! A testi fájdalom ideig óráig tart csak utána életed legcsodálatosabb fájdalmának fogod tartani! Lehet ez zavar teged csak igazan higy nem ismered a nyelvet és félsz! Sehogy sem megoldható hogy itthon szülj? Vagy a vajudás és a szülés pélanatában ott legyen veled valaki aki érti a nyelvet? Sok kérdést fel fognak neked tenni amira azérr jó ha pontosan tudsz válaszolni! És elöre tényleg ne aggódj azon hogy mennyire fog fájni vagy mi fog történi, azt te nem fogod tudni szabályozni és hidd el hamar túl leszel rajta! Én mikor jöttek a fájások mindig arra gondoltam hogy lassan túl leszek rajta, holnapra már velem lesz a kislányom! Vigyázz magadra és kitartás, mostmár hamar itt lesz a vége!
4/8 A kérdező kommentje:
Megoldható lenne de akkor nem lehetnék a férjemmel!Itt élünk és dolgozunk külföldön!(Vagyis én mar nem dolgozom)Az is maceras lenne ha mégis haza mennék mert kb 800km az út!Nem kis táv stb!Aztán a babát is vissza hozni!Nem tudom mi lenne célszerű!Igen attól félek jobban hogy nem fogom tudni megértetni magam!A fájdalomtól annyira nem!Az ajulástól annál jobban!Nem akarok azzal is leszerepelni!Egyébként van hasonlóság az abortusz elötti tágítasi fájdalom és a vajúdasi közt?
2016. szept. 1. 00:34
5/8 anonim válasza:
Sajnos ebbe nem tudok segíteni, pénteken volt vetélés miatt orvosi beavatkozásom de nem tágitotak mivel már szültem hüvelyi úton! De a vajúdási fájdalom és ez a lelki amit most érzek össze nem hasonlitható.....inkább vajudnék 1héten keresztül is mint ez 😭
6/8 A kérdező kommentje:
Uhh nagyon sajnálom!!:( Nem lennék a helyedben!Megkérdezhetem mi történt?És hány hetes voltál?
2016. szept. 1. 17:19
8/8 A kérdező kommentje:
Igen!Elvileg!Ha kap szabit!
2016. szept. 3. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!