Hogyan lepjek tul a felelmeimen a vezetessel kapcsolatban?
Sziasztok! 5 eve szereztem meg a jogsimat; akkor nem vezettem egy percet se vegul.
Most az utobbi idoben oktatotol vettem orakat, hogy felfrissitsem a tudasom, ugy valtunk el, hogy minden oke, mehetek, jol vezetek.
De rettegek egyedul autoba ulni, nem egeszen ertem en se, hogy miert. Ha ul mellettem valaki, ugy oke, de muszaj lenne egyedul is vezetnem :D
Mi lehetne erre a megoldas?
Valamennyien így vagyunk, csak hallgatunk róla. Aztán belejövünk, pont úgy mint te.
(amikor protekcióval bekerültem a kamionhoz, az első utam Teherán volt(egyedül)...ugye nem kell ecsetelnem, mennyire izgultam? Fiatal voltam, mint egy nagy bulit fogtam fel)
Autopalyara egyedul nem megyek, de nem is kell. Az en jogsim csak ide a kornyekre “szol” egyelore, majd idovel persze elmereszkedek messzebb is, de most nem.
Az a baj, hogy ritkan tudnak beulni mellem, kb havi egyszer. Meg a ferjem se tud vezetni, nem is fog, ugyhogy meg vagyok love egy picit.
1-es, bator vagy, az biztos :D
Megértelek, nekem is ijesztő volt. Egészen addig, míg ki nem szemeltem az autómat és megvettem, de senki nem tudott eljönni elkísérni hazahozni velem az autót. Háromnegyed órára volt tőlem autóval. Délutáni csúcsforgalom, sötétedés, stb. Legnagyobb félelmem az volt, hogy majd lefulladok, mert benzines autót vettem és dízelen tanultam. Meg az, hogy 5-ös helyett 3-asba váltok.
Noshát, vittem magammal a kis tanuló matricát, ami azóta sokszor csak hozzám vonzza az idegbetegeket, de mondom legalább ha lefulladok, vagy bénázok valaki előtt, akkor látja, miéert van ez.
Szóval vittem a kis T matricámat, kib.sztam a hátsó szélvédőre és gyomorideggel elindultam hazafelé.
Jelentem, ennek már 3 hete, és az autó, meg én is épségben hazaértünk. :D
Azóta vezettem már egyedül többször is, de a párommal is. Őszintén szólva, jobban idegesít engem, amikor egy olyan személy ül mellettem, akinek már évek óta van jogsija és türelmetlen, vagy hülyének néz, ha netán félreváltok, vagy sikoltoznak nekem hogy féééék féééék, amikor simán időben elkezdek lassítani, hiszen nem vagyok vak.
Long story short: az elmúlt hetek tapasztalatai alapján, sokkal inkább indulok útnak bárhová is egyedül, és nem félek! minthogy okostojások stresszeljenek az anyósról, akik szintúgy voltak kezdők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!