Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen arányban lehetnek...

Milyen arányban lehetnek tekertek a használt dízelautók Magyarországon(főleg gondolva itt a német prémiumokra)?

Figyelt kérdés
Nehéz elhinni hogy nagyrészükbe 200 ezer km körül van (hirdetésben) főleg 15-20+ éves kategóriában de még 10 év körül is kételkedem benne

nov. 11. 07:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én kilómétert sosem nézek.

Láttam én már kevés kilóméteres autót is olyan állapotban, 20 éves, aminél még minden a gyári állapotban volt.

Váltó rossz volt, kuplung szétkopva, olajat zabálta, stb.

És olyat is 500e km-rel, amire a lelkes tulaj a gatyáját is ráköltötte.

nov. 11. 08:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 20 év körüli dízelek legalább fele tekert. A nepperek jól tudják hogy a magyarok rá vannak izgulva a kilométerre, sebaj ha egy lom az egész kocsi akkor is megveszik mert csak 200ezer van az órájában.
nov. 11. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:
A kintrol behozottak 80%-a biztos. Gyanus, hogy az 5-6 eves dizel autok is, annyit futottak, mint a 15-20.
nov. 11. 08:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Eleve ingazásra veszik a dízelt de a legendás hirdetésbe alig használt összes nagyon fura igen.

És azért számit km mert autók kopnak alkatrészek egy dolog motor nagyon jó de 500-800 ezer+ km benne mindig jön vmi cserére érett alkatrész. Ami totálkár gazdaságilag

nov. 11. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:
99%
nov. 11. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!