Magyarországon a 210-es Mercedest miért szippantotta be egy az egyben egy bizonyos kultúra?
Figyelt kérdés
Pontosabban a "Kis Grófó és tükrön lógó rózsafüzér" csoport, érti aki érti:D
Szinte csak olyan típusú tulajnál látok ilyen kocsikat ütötten-kopottan, eddig életemben csak egy patika példányt láttam.
Ez miért van amúgy? A megosztó formája miatt nem kell a pénzes Merci rajongóknak mint youngtimer? Vagy mert annyira rohad és kevés az ép példány? Ebből kifolyólag meg gondolom azért kerül a tesókhoz mert fémhulladék áron meg lehet venni, aztán hajtják míg el nem porlad?
2023. febr. 17. 20:04
1/6 anonim válasza:
Így van, megosztó forma és úgy rohad mint semmi más. Ami már menthetetlen azt a tesók felvásárolják mert hát ők is tolni akarják a csillagot, amíg még tudja a kocsi.
2/6 anonim válasza:
Akinek kevés pénze megveszi a w124-et mert sokkal megbízhatóbb, akinek több van meg vesz w211, hasonló forma de az is megbízhatóbb autó.
3/6 D. Brasco válasza:
A W210 mára gxakorlatilag kikopott az utakról.Elvétve látni már csak ,annak idejen volt belőle kismillió.Nyilván ami még van annak a bő 90%-a egy menthetetlen roncs fillérekért,ami pont jó kalányoséknak mert egy swift árából mégis csak csillag van az autó elején...az már más kérdés higy a belét a főldön húzza
4/6 anonim válasza:
Mert 80%a elrohadt az idő közben és ők vették meg egy swift áráért aohgy írja Brasco is.
Pedig nem volt egy rossz autó ameddig ki nem estél belőle.
5/6 anonim válasza:
Mert nagyon rozsdásodnak, emiatt nulla az értéke szó szerint. Amúgy vannak még szép példányok, én szoktam látni. És nem mind cigány. Meg közöttük is van aki nagyon vigyáz ezekre.
6/6 anonim válasza:
W210 volt nekem is a régi mazdák ahoz képest rozsdamentesek konkrétan a hátuljuk és a padló lemezt mint a rétes tészta úgy néz ki szinte mindegyiknek kivéve azokat amiket valaki felújjított viszont amikor kellet volna akkor nem volt értéke a kocsinak és így elpasszolták ezért 90%-ban a cigók kocsija olcsó és lehet mutogatni , hogy mercit hajtanak az már mellékes, hogy mindegyik bontószökevény .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!