Aki átlagosan keres magyarországon az össze tud rakni annyi pénzt hogy vegyen egy használt BMW S1000RR-t?
Na...ez a csajozós kérdéseknél is előjön...mármint az, hogy mi az "átlag" idehaza? Mert a valóságban 250 - 400 szokott lenni a legtöbb ember fizuja.
Vegyünk egy jobb állapotú gépet...6M. Oké? Erre a válasz, NEM.
Dehogy. De ha megvenni meg is tudná, fenntartani biztosan nem.
Ezekre a motokra 1-2 szezononként pl új gumi kell, és erre bizony nem teszel 20 ezer forintos kínai gumit, mint egy Suzuki Swiftre ha életben is akarsz maradni.
én inkább megvenném a helyedben (vagy annak a helyében aki ilyet akar) újonnan, mert megveszed használtan 6-7 millióért, annyiért a szalonból is simán elhozod 0 km-el, és a maradékot mondjuk 2-3 évig fizeted havonta, nem egy nagy cucc az a havi ~80 ezer ft. Cserébe van garancia a motorra. Arról nem is beszélve, hogy az s1000rr az egyetlen sportmotor ahol konkrétan vannak extrák, többi gyártónál kimerül a gyorsváltó meg markolatfűtésben, itt a bmwnél még van vagy 40 másik extra, pl riasztó, elektronikus lengéscsillapító, tempomat stb...
Szóval ha vannak extra igényeid nagy szívás lesz használtan olyat találni ami mindenben olyan amit akarsz.
Én is gondolkozok egy ilyenen, de kicsit úgy vagyok vele hogy 10 milliós motort Magyarországra venni ehhh.... itt még a suzuki swifteket is képesek ellopni, hát még egy motort amit 3 megtermett ember simán bedob egy kisbuszba ha mellé áll, vagy csak levágja a zárat+kitöri a kormányzárat és már viszi is... Meg még a boltba se mernék bemenni és otthagyni a parkolóban 5 percre, egy két idióta képes irigységből felrúgni vagy megkarcolni ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!