Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan vegyek így autót?

Hogyan vegyek így autót?

Figyelt kérdés

Van egy típus kinézve, de a használtautó stb oldalak alapján a legközelebbi is kb 200 km. Na most értem, hogy utazzak, de így ki se tudom normálisan próbálni.

Úgy terveztem, hogy elmegyek megnézni többet, hogy legyen valami fogalmam az autóról.

De most 200 km-ekre elmenni....egy próbakör miatt.

nov. 10. 11:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy leírtam, hogy megvan a típus. Nem is értem, honnan jön ez a baromság, hogy én akkor akarom kitalálni. Én az állapotát akarom felmérni, de úgy nem lehet felmérni, hogy nem ültél legalább kettőben. Nincs viszonyítási alap.
nov. 10. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#11 Mi az hogy nem lehet? Az hogy te nem értesz hozzá az nem azt jelenti hogy nem lehet. Tudod, amikor valaki valamihez nem ért, azokra a szituációkra vannak kitalálva az úgynevezett szakemberek.

Egy autó hibái önállóak. Nem másik autókhoz képest kell jónak lennie, hanem önmagához képest. Nem másik autókhoz kell őket hasonlítani, hanem a jó állapothoz. Hogy egy autó jó vagy rossz, vannak-e hibái vagy sem, az az összes többi autótól független. Nem is értem mit akarsz hasonlítgatni, de elég nyilvánvaló, hogy ezt te sem tudod.

nov. 10. 14:04
 13/17 dirtboy ***** válasza:
Ha autót akar venni az ember akkor megéri utazni azért hogy esetleg jobbat kapj. Én életem első autójáért 300km-ert mentem. Több mint az út felét vonattal majd ismerőssel kocsival. Jelenlegi autómért 350km-ert mentem,ráadáasul 2x mert egyszer megnézni meg egyszer elhozni. A motoromért is 350km-ert mentem és alapból úgy hogy béreltem hozzá utánfutót is. Ez ilyen, ha meszebb van jobb állípotú vagy jobban tetsző akkor rá kell szánni a pénzt és időt menni érte nem azt várni hogy mikor hirdetnek egyet a szomszéd útcából.
nov. 10. 14:25
 14/17 A kérdező kommentje:
A kérdést se tudtad értelmezni, úgy hogy inkább hagyjuk.
nov. 10. 15:35
 15/17 dirtboy ***** válasza:
mármint kicsoda nem tudta?
nov. 10. 15:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem rám gondolt, mert fáj neki, hogy a világ (és a többi ember a világban) nem az ő értelmetlen marha ötletei körül forog. Amit én ugye tudtára is adtam, szóval én vagyok a csúnya gonosz ellenség.
nov. 10. 15:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben ajánlanám a Varga Tibor használtautó vásárlási szakértőt.

[link]

[link]

nov. 10. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!