Hogyan vegyek így autót?
Van egy típus kinézve, de a használtautó stb oldalak alapján a legközelebbi is kb 200 km. Na most értem, hogy utazzak, de így ki se tudom normálisan próbálni.
Úgy terveztem, hogy elmegyek megnézni többet, hogy legyen valami fogalmam az autóról.
De most 200 km-ekre elmenni....egy próbakör miatt.
Itt te vagy fordítva.
Ha árulod az autót, akkor bizony benne van, hogy mások is vezetni fogják.
Csoportokban,fórumokon kérdezz rá kipróbálhatod-e valaki autóját(aki nem adja el)kis felárért cserébe.De ha látsz a környéken abból a típusból parkolóban pl bepróbálkozhatsz a tulajnál ha ott van,biztos van aki egy tizesért-huszasért cserébe megengedi hogy kipróbáld.
Amúgy megoldható,én a mostani autómért 3 órát buszoztam egyedül,elmentem próbakörre és utána azzal mentem vissza.Persze én akkor tudtam hogy az a típus kell és paraméterekben is megfelelő volt kb minden szempontból.
Kipróbálom ha megfelelő na akkor átnyújtom a pénzt
Miért kellene rákerdezni?
Ha nem próbálhatom ki megyek tovább
#2 Nem azt mondtam, hogy nem lehet elvinni kipróbálni, hanem hogy a próbaút nem arra van, hogy te ott találd ki, hogy tetszik-e neked egyáltalán az a típus, hanem arra, hogy esetleges problémákat kiszűrjön az ember.
A menet úgy néz ki, hogy:
1. Kitalálod mit akarsz. Melyik márka szimpatikus, melyik típus tetszik, milyen motor lenne számodra az ideális, milyen felszereltséget szeretnél, stb.
2. Utána keresel eladó autókat, amik megfelelnek a fent eldöntött kritériumaidnak.
3. Ha találsz egyet, akkor elmész megnézni.
4. A próbaút lehetősége még csak fel sem merül addig, amíg minden egyéb dolog nincs tisztázva. Az autó beindul, szépen jár, a berendezései működnek, a külső-belső állapota megfelel a hirdetés állításainak, stb.
5. Ha mindez megtörtént és minden rendben van, akkor kvázi már nagyjából 99% hogy meg szeretnéd venni az autót. Akkor ÉS CSAK AKKOR lehet kérni egy próbakört, ami már pusztán csak arra szolgál, hogy az autó műszaki állapotáról egy biztosabb képet kapj és nagyobb biztonsággal tudd megvenni.
Az nem működik, hogy te nulla gondolattal, nulla határozottsággal, nulla elképzeléssel menj oda és próbakört kunyerálj. Az embereknek megvan az életü, a saját dolguk. Nem érnek rá a te f*szságaiddal foglalkozni. Komoly vásárlókra van idő. Játszadozó gyerekekre, mint te, nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!