Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek 2. autót vagy ne? Most...

Vegyek 2. autót vagy ne? Most egy benzines Insigniat hajtok melóba oda - vissza 60km, nem szeretném tovább koptatni.... 500ezrem lenne rá.

Figyelt kérdés
Vagy inkább erre az autóra költsek?!

aug. 30. 18:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

“nem szeretném tovább koptatni”

Akkor meg minek?

aug. 30. 18:52
 2/21 anonim ***** válasza:
33%

Vicces kívül ennyiből nem érné meg jobban venni egy busz/vonat bérletet? Kocsi nem kopik, nem kell benzint fizetni...

Én is nehezen szoktam át tömegközlekedésre de olcsóbb, csak másfélszer annyi az út és vezetés helyett tudok tanulni, dolgozni a buszon.

aug. 30. 18:52
 3/21 anonim ***** válasza:

Ugyan igy voltam, mint te. Gondolkodtam, a nagykocsi melle egy kis futkososon. De rajottem nem eri meg kettot fenntartani plane munkahely miatt.

A vege egy kompakt lett, ami nem eszi le a hajam, de belefer melle minden.

aug. 30. 19:11
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Gyűjtsél még arra a 2. autóra, legyen tartalék, ha csak autóval tudsz melóba járni.
aug. 30. 19:22
 5/21 Mad Max2 ***** válasza:
45%

“nem szeretném tovább koptatni”

Ezt eddig csak sötét falusiaktól hallottam:D

Az autó azért van hogy használd.

aug. 30. 20:13
 6/21 anonim ***** válasza:
19%

Kivéve aki vett mondjuk egy fasza kis német prémiumot, elköltött kétmilliót a felújítására, és nem szeretné szétbaxni mindennapos használattal a jó magyar utakon...

aug. 30. 21:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha sajnáljuk használni az autót akkor minek van? Magyar út ide vagy oda. Az autó van értünk és nem fordítva.
aug. 30. 21:11
 8/21 anonim ***** válasza:
Igen, csak minden autót arra kell használni, amire való úgymond. Egy 500 lóerős Camarót nem mindennapi használatra vesz az ember. Egy BMW 750d-t sem.
aug. 30. 21:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Add el az Insigniát. Vegyél egy Toyotát. Az lassabban kopik. ;)
aug. 30. 22:32
 10/21 anonim ***** válasza:
36%
Opel, sose kop' el.
aug. 30. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!