Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A benzines Insigniák milyenek?...

A benzines Insigniák milyenek? Van presztízse?

Figyelt kérdés
[link]
2018. aug. 21. 20:24
 1/8 anonim válasza:
Pontosan.
2018. aug. 21. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Kívülről nagy, belülről kicsit kisebb (mint amekkorának kellene lennie a méretéhez képest) és nehéz mint a sár.
2018. aug. 21. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően nagyon mutatós, szép autók, nekem tetszenek. De a presztízse az Opelnek nulla. Még az Insigniának van valamennyi, mert mégiscsak egy komolyabb autó, de mellé sem állhat a Passat presztízséhez például (pedig egy kategória). Ráadásul egyre több rosszat hallok az Insigniákról, megbízhatóság terén, nehezek, mint a sár, és szűkek belül a nagy mérethez képest.
2018. aug. 21. 20:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Pedig a viszonylag nagy felnik befogadásán kívül a csapott hátulja tetszett meg,
2018. aug. 21. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ezt akartam írni én is mint a # 2-es.

Nálunk a munkahelyemen annak idején a nagyfőnökök kaptak ilyen "régi" Insigniát. Jó pár alkalommal vezettem én is, de engem nem nyűgözött le.

Az új ezerszer jobban tetszik, használhatóbb, de ahogy mostanában szétcseszték a márkát, azt is erősen meggondolnám.

A presztízs amúgy nálam az egyik lehető legutolsóbb szempont autóvásárlásnál. Nem akarom senki szemében játszani a nagymenő gazdag pasast, mert nem vagyok az. Az autómnál viszont elvárom, hogy megbízhatóan elvigyen mindenhová, emellett legyen kényelmes, praktikus, biztonságos és nekem tetsszen. A többi, hogy ki mit gondol róla, nem igazán érdekel. Magamnak veszek autó, nem másnak.

2018. aug. 21. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, mindenki maga alá fog pisilni amikor ezzel megjelenésű a Borsodi diszkoban
2018. aug. 21. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Egy levetett párszázezres ódival mergával bimmerrel jobban fog menni a vetítés,Opelra nem hullik a bugyingó lefele.
2018. aug. 21. 23:54
 8/8 anonim válasza:
Enyém 2015 os de csak a panelprolik dicsergetik hogy hű de szép hű de jó autó. Akinek van pénze és igénye nem vesz ilyet én is megbántam
2019. szept. 1. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!