Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek 2. autót vagy ne? Most...

Vegyek 2. autót vagy ne? Most egy benzines Insigniat hajtok melóba oda - vissza 60km, nem szeretném tovább koptatni.... 500ezrem lenne rá.

Figyelt kérdés
Vagy inkább erre az autóra költsek?!

aug. 30. 18:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hagyjuk a japánokat, abból ültem át. 2.Ez nem Pest sajnos, itt ez nem megoldott....
aug. 31. 08:55
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Vicces ezt pont egy Insigniabol mondani, aminek koztudottan az osszes motorja szar, kiveve a Fiat Multijeteket.

[link]

aug. 31. 09:07
 13/21 Szolovjov ***** válasza:
100%
500 ezerért Simsont sem adnak.
aug. 31. 10:42
 14/21 anonim ***** válasza:
76%

Japánból ültél át egy Insigniába?

Most már értem, hogy miért a gyakorin kérsz tanácsot autó kérdésben. Már az is gyanús volt, hogy venni akarsz egy kocsit, hogy vigyázz egy másik kocsira. Ami mellesleg egy ipari hulladék.

aug. 31. 12:15
 15/21 Mad Max2 ***** válasza:
73%
Amugy az insignia tényleg egy rakás szar.
aug. 31. 15:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Két utolsó bkv-s nyomorult lehet, semmi baja a kocsinak csak megakarom óvni. Fiat Multijetnek pont annyi köze van az Insigniahoz mint neked az autókhoz, semmi! 😇😎
aug. 31. 16:53
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Sejtettem, hogy pesti vagy...
aug. 31. 17:06
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Azért szerintem inkább ne okoskodj olyan témában, amihez nem értesz... Az Opel sosem volt képes saját dízelmotort fejleszteni. Isuzutól, Fiattól, újabban a Peugeot-tól veszik a motorokat és azokat rakják bele az összes dízel autójukba, köztük az Insigniába is

aug. 31. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értelme második autót is fenntartani egy átlagos autó miatt. Annak is vannak költségei, átírás, gépjárműadó, A00 KGFB, szervizelés, műszaki vizsga stb., úgyhogy többet buksz rajta, mint amennyit amortizálódik az Insignia.
aug. 31. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:
37%
Nekem 2 autóm van, egy 6m és egy 500 ezres. Sosem számoltam mennyibe kerül, egyszerűen jobban érzem igy magam. Szerintem jó kombó, mégha anyagilag nem is éri meg.
aug. 31. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!