Megmerjek venni ilyen audit munkáshitel segítségével ha van még mellette félretéve 600 ezer forint?
Valami ilyesmibe gondolkodok 4 milliót ugye fel lehet venni majd azt olvastam meg van még most 600 ezer meg addig még jövőre mire fel lehet venni gyüjtök még 2-300 ezret szóval már átirás után is több mint 1 millió lenne kb attól füg melyiket venném meg azzal rendbe tudnám tenni a gépet utána meg csak szépen ha félrerakok mondjuk havi 50 ezret akkor abból meg tudom csinálni szervizt évente ha kell valami vagy mennyire gondolom rosszul ?
még a 7es bmw ami másik tetszik de talán ez az audik jobban , meg inkább a v8-hoz húz a szivem
Miért kell neked az autó? Miért jobb, mint a jelenlegi autód?
Én is fel fogom venni a munkáshitelt, amint tudom, de nekem jelenleg is több, mint 4 millió befektetésem van (mire felvehetem diploma után már lesz olyan 7-8) és ezt a 4-et is befektetésre venném fel. Nincs autóm, gondolkodtam rajta, de egyelőre nincs rá szükségem.
Szerintem egyébként megéri felvenni, csak óvatosan csináld, pl az adókedvezmény vége után is engedhetsd meg magadnak a törlesztőt a jelenlegi életszínvonalad mellett. És egy olyan 3-6 havi megélhetésnyi tartalékod minimum maradjon az autóvásárlás után is. Meg gondolkodj el rajta, hogy tényleg szükséged van-e rá és miért. Alapvetően az autó luxuscikk, de valakinek munkaeszköz, akkor meg befektetés.
22
Mert a mostani autóm ami swift közelébe nincs se megjelensébe se kényelembe, se sebbeségben semmiben ennek és én vágyom erre az érzetre most van lehetőségem rá.
Suzuki után a8...
Mint babetta után cbr1000
Tuti halál, majd a tényekbe látni fogjuk...
Aki havi 50 ezret tud csak félre rakni az ne vegyen ilyen autót, valamit kompenzálni akarsz vele, mutatni akarod a nemlétező gazdagságot vele. Mi értelme ennek a kifelé élésnek, hitelre luxus autó, közben meg nyomorogva élsz... Szomorú hogy ide jutottunk
Inkább érettségizz le, tanulj, szerezz egy diplomát és akkor kiszámítható munkahellyel jó fizetéssel gond nélkül lehet majd ilyen autód, bár semmi ertelmét nem látom továbbra sem, hisz egy vitara is elvisz ugyanoda ahova ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!