Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megmerjek venni ilyen audit...

Megmerjek venni ilyen audit munkáshitel segítségével ha van még mellette félretéve 600 ezer forint?

Figyelt kérdés

[link]

Valami ilyesmibe gondolkodok 4 milliót ugye fel lehet venni majd azt olvastam meg van még most 600 ezer meg addig még jövőre mire fel lehet venni gyüjtök még 2-300 ezret szóval már átirás után is több mint 1 millió lenne kb attól füg melyiket venném meg azzal rendbe tudnám tenni a gépet utána meg csak szépen ha félrerakok mondjuk havi 50 ezret akkor abból meg tudom csinálni szervizt évente ha kell valami vagy mennyire gondolom rosszul ?

még a 7es bmw ami másik tetszik de talán ez az audik jobban , meg inkább a v8-hoz húz a szivem

nov. 6. 16:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%
Itt a balkánon, cégvezetők, maffia vezérek, politikusok szamára kitalált autók, serdülő korukban, suttyó lakótelepi vagy falusi hülyegyerek autójává válnak, nagy anyagiáldozatok árán. Másra nincs igény, sem ész. Szomorú. 2024 Orbanistán.
nov. 7. 13:12
 22/30 anonim válasza:
26%

Miért kell neked az autó? Miért jobb, mint a jelenlegi autód?

Én is fel fogom venni a munkáshitelt, amint tudom, de nekem jelenleg is több, mint 4 millió befektetésem van (mire felvehetem diploma után már lesz olyan 7-8) és ezt a 4-et is befektetésre venném fel. Nincs autóm, gondolkodtam rajta, de egyelőre nincs rá szükségem.

Szerintem egyébként megéri felvenni, csak óvatosan csináld, pl az adókedvezmény vége után is engedhetsd meg magadnak a törlesztőt a jelenlegi életszínvonalad mellett. És egy olyan 3-6 havi megélhetésnyi tartalékod minimum maradjon az autóvásárlás után is. Meg gondolkodj el rajta, hogy tényleg szükséged van-e rá és miért. Alapvetően az autó luxuscikk, de valakinek munkaeszköz, akkor meg befektetés.

nov. 7. 13:28
 23/30 A kérdező kommentje:

22

Mert a mostani autóm ami swift közelébe nincs se megjelensébe se kényelembe, se sebbeségben semmiben ennek és én vágyom erre az érzetre most van lehetőségem rá.

nov. 8. 16:46
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
#23 A munkáshitel csak januártól vehető fel. Addig még van 2 hónap. Honnan veszed, hogy addig nem adják el? Szóval ez a most van lehetőségem rá mondat sem állja meg a helyét. De amúgy miért kell egyből egy V8? Azért ha suzukid van, mással is lehet nagyot ugrani minőségben, nemcsak ezzel az audival. Ami mondjuk nem is fogyaszt 3x annyit, mint a mostani, olcsóbb fenntartani, stb.
nov. 8. 17:36
 25/30 A kérdező kommentje:
Nem pont ez kell, van több, meg lesz is
nov. 8. 17:37
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Suzuki után a8...

Mint babetta után cbr1000

Tuti halál, majd a tényekbe látni fogjuk...

nov. 8. 18:17
 27/30 anonim ***** válasza:
69%

Aki havi 50 ezret tud csak félre rakni az ne vegyen ilyen autót, valamit kompenzálni akarsz vele, mutatni akarod a nemlétező gazdagságot vele. Mi értelme ennek a kifelé élésnek, hitelre luxus autó, közben meg nyomorogva élsz... Szomorú hogy ide jutottunk

Inkább érettségizz le, tanulj, szerezz egy diplomát és akkor kiszámítható munkahellyel jó fizetéssel gond nélkül lehet majd ilyen autód, bár semmi ertelmét nem látom továbbra sem, hisz egy vitara is elvisz ugyanoda ahova ez.

nov. 9. 07:42
 28/30 anonim ***** válasza:
A soron az a góré akinek nagy ótója van?
nov. 9. 08:53
 29/30 anonim válasza:
Dolgozó emberek vagyunk. Bár nekünk az autó egy használati eszköz, ezért Fordunk van 4.7 literes fogysztással. Így is fáj havi 80 ezret tankolnunk. Ha valami tönkremegy, 200 ezer fölött van simán. Ami fáj. Mit gondolsz, te ezeket miből fogod megreremteni? Methigy a te általad kinézett autó ugyanezen kömtségei hatványozottan többek. Nektek jövőt kell alapozni, azt nrm egy pénznyelő autó teszi meg. Ráadásul már hitel lesz a nyakadban, ha házat akarsz venni, szerinted könnyen adnak majd, ha már terhelve van a fizetésed? Nyugodj meg ezek az autó januartól még drágábbak lesznek. A kereskedők a buta emberekből csiholnak sok pénzt pontosan tudják, sok fiatal ebbe fog beleugrani. Mert kell a menősködés.
nov. 9. 21:46
 30/30 anonim ***** válasza:
Minek kérdezed meg? Úgyis meg fogod venni...
nov. 9. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!