Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mire költöd majd a munkáshitelt?

Mire költöd majd a munkáshitelt?

Figyelt kérdés

nov. 2. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Ingatlan
Autó
befektettem
Prostik,cigi,pia,
nekem még munkás hitel se jár
24 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Abból fogom törleszteni a diákhitelt hogy pusztulna már innen ez a népnyúzó kormány.
nov. 2. 19:41
 2/7 A kérdező kommentje:
nem sok van vissza nekik
nov. 2. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fel se venném. 5 évet itthon kell érte melózni ****-é.
nov. 2. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
#2: Hát kinek mi, utoljára még 3 ciklusra tervezett a potrohos, ha jól emlékszem
nov. 2. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
#2 legyen igazad.
nov. 2. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A munkáshitel pont arra való, mint a csok: tönkretesz néhány ezer embert és adósrabszolgát csinál belőle. A lényeg, hogy a lehetőségeid le legyenek korlátozva és ne ugrálj. A csok-osok harmada fele megbánta már az egészet szerintem, ahogy látom.

Sokkal korrektebb lenne, ha hitel nélkül normálisan meg lehetne élni az országban.

nov. 3. 03:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

10 emberből 8 biztos belefog bukni ebbe a munkáshitelbe.

Itt aza lényeg, hogy minél fiatalabban ellegyen már adósitva az ember, és hogy ne tudjon külföldre menni dolgozni.

Ez annak jó akinek már van egy szakmája, némi tapasztalattal és hirtelen kell neki pár millió forint, hogy eltudja kezdeni valahol pl.. a saját kis vállalkozást. Vásárol egy kocsit pl.... 1,5 millióért, és 1,5 millióért meg szerszámokat, és nem tervez külföldre menni.

Aza probléma hogy nincsen részletesen megszabva hogy ezt a munkáshitelt mire is lehet felvenni, mert lesznek olyanok akik ezt az összeget elfogja bulizni, és minden hülyeségre költeni.

A várhatóan több millió forintos szabad felhasználású kölcsön

lehetővé teheti a fiatal szakemberek önállósodását,

a mobilitásukhoz szükséges jármű megvásárlását,

lakóhelyük biztosítását,

egyéb eszközök vásárlását,

segíthet lakhatásuk megoldásában,

valamint támogatást nyújt családalapítás esetén.

Ahogyan előttem írták, ugyan olyan mint a Csok sokan belefognak bukni!!

Itt aza lényeg, hogy ahogyan betölti valaki a 18. mehessen dolgozni, és szorgos droidot csináljanak belőle. Ne legyen túl képzett, és ne is gondolkozzon sokat, csak dolgozzon reggeltől-estig.

Erről szól az egész buli!

tegnapelőtt 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!