Megmerjek venni ilyen audit munkáshitel segítségével ha van még mellette félretéve 600 ezer forint?
Figyelt kérdés
Valami ilyesmibe gondolkodok 4 milliót ugye fel lehet venni majd azt olvastam meg van még most 600 ezer meg addig még jövőre mire fel lehet venni gyüjtök még 2-300 ezret szóval már átirás után is több mint 1 millió lenne kb attól füg melyiket venném meg azzal rendbe tudnám tenni a gépet utána meg csak szépen ha félrerakok mondjuk havi 50 ezret akkor abból meg tudom csinálni szervizt évente ha kell valami vagy mennyire gondolom rosszul ?
még a 7es bmw ami másik tetszik de talán ez az audik jobban , meg inkább a v8-hoz húz a szivem
ma 16:18
11/15 anonim válasza:
Feltettél egy kérdést, mi elmondtuk, hogy ilyen anyagi helyzettel ez nem egy racionális döntés, még kamatmentes hitelnél sem. Ha ilyen autót akar az ember, az a minimum, hogy a vételár, az átírási költség, a biztosítás és az adók összege, egy szerviz (minimum egy olajcsere, esetleg vezérlés csere) összege megvan kp-ban, plussz 500 ezer bármilyen hirtelen megkotlás esetére. Neked ez a feltétel nem adott, de ha nagyon szeretnéd, vedd meg, és majd megtanulod a saját károdon.
12/15 A kérdező kommentje:
Pont ezért nem akarok 4 millióért venni hanem csak így 3 körül úgy marad még hitelből is meg a félretett pénzből is és tudok költeni szervizre ha kell meg utána is azért akarok félretenni amit mondtm havi 50 ezret rá
ma 17:43
13/15 anonim válasza:
Félretenni én mondjuk meg sem próbálnék havi ilyen összegeket, amíg nincs félretéve hathavi megélhetésem. Mi lesz, ha bejön egy olyan javítási költség, amit hónapokig nem fogsz tudni kifizetni? Rohasztod az autót, esetleg megpróbálsz túladni rajta, hátha a következő palimadár gazdagabb, miközben még mindig fizeted a hitelt?
15/15 A kérdező kommentje:
Swiftet nem adom el úgy se ér sokat , tudom azt használni ha valami baj lenne az újjal
ma 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!