Megmerjek venni ilyen audit munkáshitel segítségével ha van még mellette félretéve 600 ezer forint?
Valami ilyesmibe gondolkodok 4 milliót ugye fel lehet venni majd azt olvastam meg van még most 600 ezer meg addig még jövőre mire fel lehet venni gyüjtök még 2-300 ezret szóval már átirás után is több mint 1 millió lenne kb attól füg melyiket venném meg azzal rendbe tudnám tenni a gépet utána meg csak szépen ha félrerakok mondjuk havi 50 ezret akkor abból meg tudom csinálni szervizt évente ha kell valami vagy mennyire gondolom rosszul ?
még a 7es bmw ami másik tetszik de talán ez az audik jobban , meg inkább a v8-hoz húz a szivem
600 ezer ft félretett pénz elég sovány.
Felveszed a hitelt 10 évre és havi 33 ezret fizetsz, de 10 évig még annyit sem tudsz félretenni mint amennyit eddig tudtal, az autód meg 26 éves lesz mire kifizeted a hitelt és akkor ott vagy hogy kellene újabb autó.
Én eleve nem vennék ilyen idős autót ennyi pénzért és ennyi kilométerrel.
Ha mindenképp jobb autót szeretnél és felveszed a hitelt akkor legalább ésszerűbb kocsit válassz. Pl add el a a Suzukit hogy ne 2 autó után kelljen fizetni és vegyel pl egy Golfot, Aurist, Passatot vagy valamit ami nem prémium, így nem kell prémium összeget fizetni szervízre de mégis lesz egy modernebb autód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!