Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megmerjek venni ilyen audit...

Megmerjek venni ilyen audit munkáshitel segítségével ha van még mellette félretéve 600 ezer forint?

Figyelt kérdés

[link]

Valami ilyesmibe gondolkodok 4 milliót ugye fel lehet venni majd azt olvastam meg van még most 600 ezer meg addig még jövőre mire fel lehet venni gyüjtök még 2-300 ezret szóval már átirás után is több mint 1 millió lenne kb attól füg melyiket venném meg azzal rendbe tudnám tenni a gépet utána meg csak szépen ha félrerakok mondjuk havi 50 ezret akkor abból meg tudom csinálni szervizt évente ha kell valami vagy mennyire gondolom rosszul ?

még a 7es bmw ami másik tetszik de talán ez az audik jobban , meg inkább a v8-hoz húz a szivem

ma 16:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Így kell ezt bátran belevágni, ha ezt szeretnéd.
ma 16:26
 2/15 A kérdező kommentje:
igazából olyan mintha havi 33 ezerért bérelném kocsit ha úgy nézzük annyiért meg egy v8 szörny elnöki kényelemben elég jó
ma 16:27
 3/15 anonim válasza:
Persze simán felvenném a hitelt.
ma 16:33
 4/15 anonim ***** válasza:

De azért tájékozódj mindenfelé.

" https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12.. "

Ezt is olvasd el.

ma 17:00
 5/15 A kérdező kommentje:

4

hát nekem ez egy ilyen német prémium autós fikázós kérdésnek tűnik , amúgy meg mindden kocsinál van rossz automata váltó meg drága más autüba is

ma 17:05
 6/15 anonim ***** válasza:

Nekem lenne rá pénzem kp-ban. De így se szívesen vennék a nevemre egy ilyen öreg pénztemetőt.

A prémium fenntartásilag is prémium öregen is. Ha nem költötték rá amit kér, és esetleg te sem tudnád meg adni neki, akkor egy lefingott digólimóban üldögélhetsz a hitel mellett.

Ez volt a józan német prémium "fikázó" szekció.

ma 17:25
 7/15 anonim ***** válasza:

Tehát jól értem, hogy arra akarsz hitelt felvenni, hogy vegyél egy olyan autót, amire nincs szükséged, de várhatóan az összes megtakarításod felemészti, és bármikor csődbe vihet. Valljuk be, nem túl racionális döntés. Mennyi idő alatt tudtad félretenni a 600ezret? Ha most havi 50-et tudsz félretenni, akkor az autó mellett nem lesz megtakarításod, sőt inkább mínuszba kerülsz.

A gatyád rá tud menni egy ilyen autóra. Ismerősnek A6 van, de pár havonta meghallgatom, hogy mennyire fél tőle, hogy elromlik rajta valami, mert egyből egy kisebb anyagi csőddel jár. Egy sima vezérléscsere is közel milliós tétel rajta (láncos V6 TDI). De van még pár ilyen tétel, ami néhány éven belül biztosan sorra kerül: légrugók, automata váltó, stb. De egy ilyen autón kopó alkatrészeket, gumit cserélni sem olcsó. 18 éves autóról van szó, amit általában kézről kézre adnak azok, akiknek nincs pénzük rendesen fenntartani, ezért a legtöbb időzített bomba.

Sokkal jobban jársz, ha berakod állampapírba, és lesz évente 260000 Ft jövedelemed a semmiért. De ehhez biztosnak kell lenned benne, hogy nem tervezed elhagyni az országot (ami amúgy sokkal jobban megéri sajnos, mint ez az ingyen hitel).

Ennél még jobb lenne, ha a jövődbe fektetnéd (tanfolyam, munkaeszköz, stb.). Így nem kéne a jövőben hónapról hónapra élned, ha van autód.

Ha mindenképp jármű kell, akkor inkább vegyél valami fiatalabb, egyszerűbb, megbízhatóbb típust! Így többet félre tudsz tenni, és nem az van, hogy azért dolgozol, hogy meg tudd csinálni az olajcserét az autódon, és még enni is tudj valamit hónap végén.

ma 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Ezt igazából nem megvenni drága, hanem fenntartani. Ugyanis az adók, biztosítás, stb. mind köbcentire és teljesítményre van szabva, ráadásul ebben már majdnem 400 ezer km. van, 16 éves, automata váltós, bármikor előjöhet komolyabb baja, és ami egy V8 dízelnél javítandó, az semmiképp nem lesz pénztárca barát.
ma 17:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Most egy suzuki swiftem van, tudom én hogy ez a logikus meg jó döntés de sajnos nagyon vágyok egy ilyenre és ki tudja mikor lenne ilyen lehetőségem megint, hiszen most kamatmentes hitelre lenne és megtudnám venni , utána meg lehet évekig rakosgathatnák félre még és akkor see lenne meg végül az autó csak max ilyen olcsó swift féle, de vágyok a komolyabb autóra legalább egyszer életéemben
ma 17:37
 10/15 anonim ***** válasza:
16 éves autóra ennyi hitelt felvenni ennyi megtakarítással? Szerintem gyorsan felejtsd el. És ez nem a német autó fikázása. De amikor egyszerre 2-3 természetesen cserélendő-javítandó dolog jön rajta elő, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni. És olyan bármikor akadhat. Ami picit több, mint alapkarbantartás, ezeknél azért drága mulatság.
ma 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!