Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen típusú motort vásároljak?

Milyen típusú motort vásároljak?

Figyelt kérdés

Meglett az A korlátlan jogsim, ezért szeretnék vásárolni egy társat. Eddig A1 (B125) jogsim volt, így pár éve már egy Honda PCX robogóval szaladgálok a fővárosban és vidéken, de egy nagyobb váltósra szeretném cserélni. Volt lehetőségem már kipróbálni túramotort, sportmotort, supermotót, endurót, choppert, mindent, de nem tudom, mi lenne számomra ideális.

Főleg Budapesten és Érden használnám városon belül, de néha főúton is lakott területen kívül. Időnként meglátogatnám vele a 90 kilométerre lakó szüleimet, vagy évente egyszer lemennék vele Balatonra.

nov. 3. 11:25
1 2 3 4
 31/31 dirtboy ***** válasza:

Attól vagyok hülye hogy van konkrét tippem arra hogy mit próbáljon ki? Azért ez érdekes gondolkodás.

A motorozás tudod nem olyan dolog hogy csak 1 fajta motor van a világon ami egy adott embernek megfelel semmi más nincs. Egy ember élete során több motort és több stílust is ki szokott próbálni. Én ehez próbáltam adni egy tippet ami szerintem jó esélyel tetszene neki. Ha nem tetszik akkor meg eladja vagy egyszerűen figyelmen kívül haggya amit írtam.

Mellesleg ma már jellemzően sporttúra motorokból és túraendurókból adnak el a legnagyobb mennyiségben. Én magam is motoros válalkozást szeretnék majd indítani az egyik országban és hasonló gépparkot tervezek vásárolni mert ezek a stílusok a legkelendőbbek és a legtöbb embernek a legideálisabb. Mondom ezt úgy hogy nekem pl suzuki gsxs-1000-rem van tehát én magam nakedbike fan vagyok nem sporttúra.

nov. 4. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!