Milyen típusú motort vásároljak?
Meglett az A korlátlan jogsim, ezért szeretnék vásárolni egy társat. Eddig A1 (B125) jogsim volt, így pár éve már egy Honda PCX robogóval szaladgálok a fővárosban és vidéken, de egy nagyobb váltósra szeretném cserélni. Volt lehetőségem már kipróbálni túramotort, sportmotort, supermotót, endurót, choppert, mindent, de nem tudom, mi lenne számomra ideális.
Főleg Budapesten és Érden használnám városon belül, de néha főúton is lakott területen kívül. Időnként meglátogatnám vele a 90 kilométerre lakó szüleimet, vagy évente egyszer lemennék vele Balatonra.
"Volt lehetőségem már kipróbálni túramotort, sportmotort, supermotót, endurót, choppert, mindent, de nem tudom, mi lenne számomra ideális."
Az a bibi, hogy így hogyan ajánljunk motort ha még azt sem tudod, hogy neked ezek közül mi ami tetszik? Az itt jelenlévőknek is megvan a kedvenc, magam pl túraendúrós vagyok, de más meg sportmotort szeret, szóval első körben döntened kell, hogy a listából mi az ami neked tetszett, külsőre, kényelemre, és persze belefér a költségvetésbe is.
A kérdést úgy értem, hogy milyen stílusú motort vásároljak? Nem konkrét modellre gondolok, hanem hogy a leírásom alapján milyen stílust javasoltok?
Bocsánat a pontatlanságért!
Tehát kipróbáltál több stílust de te magad sem tudod eldönteni,aztán ajánljunk neked motort úgy hogy még csak árat sem írtál meg az sem hogy csak új kell vagy használt is jó lesz.
Nagy segítség vagy.
Szerintem próbáld meg szűkíteni legalább kategóriánként egy motorra aztán próbálj meg dönteni akár sorsolással.Pl kihúzod az egyik nevét és figyelj arra mit érzel. Érezni fogod hogy csalódott vagy boldog hogy azt húztad. Ha csalódottságot érzel vagy kétejt akkor tedd félre valószínűleg nem arra vágysz legbelül és húzz másikat még elégedettség érzet nem lesz.
Egyértelműen fotelrobogót...400 ccm, és baromi kényelmes...megy mint az állat.
(én Harley hívő vagyok, de azt nem ajánlom...12 milláért már kapsz egy jobbat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!