Mennyire jók az úgynevezett 15-20+ éves német "prémium" autók?
Figyelt kérdés
Sok ismerősöm szokta ajánlani ezeket hogy minőség és csak a "dízel" viszont nekem elég furcsa hogy sokszor 200 ezer - 400 ezer km között vannak árulva tudtommal a németek nem ilyen felhasználásra vették szóval gyanítom tekertek és az állítólagos minőséget is kétkedve fogadom illetve nem drága fenttartást is.
De lehet én nem értek hozzá ezt szokták mondani.
nov. 3. 07:38
11/11 anonim válasza:
Egy-két specifikus model nagyon ott van, de általánosságban nem elmondható. Nekem egy 328ci-m van és csak jókat tudok mondani a kocsiról, vezetési élményben pedig valami elképesztő és nem drágább mint egy régi toyota vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!