Oldtimer prémiumban megnéznek?
Egy oldtimer autóval járok napi szinten a városban és észrevettem hogy elég sokan megnéznek utcán mikor állok lámpánál.Főleg külföldiek meg fiatal,szép lányok.Fotózzák a kocsit,beakarnak ülni meg hasonlók.Van hogy új sportkocsiból kiszólnak hogy szép a verda stb.
Van egy 2 éves SUV-om is,abban soha nem tapasztalok ilyet.
Egy új autót miért nem vesznek észre?
Hát én ránézésre honnan tudjam, hogy egy autó új vagy csak tiszta? :D Azt nézem meg, amilyet még nem láttam, különlegesnek tűnik, stb. De pl. amikor Genfben járok, már a Lamborghinik közül is csak a színaranyat bámulom meg, mert már annyiszor voltam, hogy megszoktam főleg a bankok körül az arab sejkek luxusjárgányainak a tömkelegét.
Meg mindenkinek más. Én amikor megállok tankolni, egy szép Ford Mustangot mindig megnézek, a szintén motoros kutas meg az én 25 éves motoromat nézi meg, mert körlámpás motorból még nem látott ilyen patika fényezésűt és nem lelakottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!