Skoda Octavia 2024-es évjáratúhoz lehet külön króm díszléceket vásárolni az oldalbalakok köré?
Márkakereskedő biztos tud intézni arany áron ha elérhető volt az adott típushoz, másik opció, hogy veszel ilyen öntapadós csíkokat.
Ha létezik gyárilag ilyen verzió, akkor igen, kapható (az enyémen nincs így fingom sincs őszintén, hogy van-e, csak a lökhárítóban van benne nekem a króm csík). Mivel a facelift alig pár hónapja jött ki, ezért, meg kellene nézni, hogy facelift előtti és utáni között van-e különbség és neked melyik van.
Vagy veszel aliról 2 fillérért méterben kapható csíkot és felbarkácsolod magad
#5: Ja, hogy még át sem etted? Szalon mit mondott? Nem tudsz esetleg módosítani a rendelésen? Én ott kezdeném, aztán ha ez nem megy. Mármint a felszereltségi szint módosítás, akkor kérnék egy ajánlatot, hogy még átvétel előtt szereljék át. Valamelyik megoldásra szerintem nyitottak lesznek, mert ez neked már csapdahelyzet, az autót bukta nélkül nem tudod visszamondani valószínűleg, így vastagon foghat a ceruza mindkét esetben.
Valóban, a kasztnin látszólag nincs módosítás, közben meg azért az elejét pl. teljesen átszabták...
De száz szónak is egy a vége, márkaszervízben bármilyen alkatrészt megvásárolhatsz, ami elérhető az autóhoz. Az ár már más kérdés.
"Ja, hogy még át sem etted? Szalon mit mondott? Nem tudsz esetleg módosítani a rendelésen? Én ott kezdeném, aztán ha ez nem megy. Mármint a felszereltségi szint módosítás, akkor kérnék egy ajánlatot, hogy még átvétel előtt szereljék át."
A Skodirkat ennyire behatóan nem ismerem. De a legtöbb márkánál a króm díszlécek nem csak egy külön álló pipa az extralistán. Szinte mindig csomag része. Pont azért hogy minden mást is rád tudjanak sózni vele és több pénzt hagyj ott. Sok esetben nem simán "plug and play" a csere. Sok autónál valóban nem cserélhető csak karosszériaelemekkel együtt. Az meg már tényleg milliós tétel, hiszen a garancia miatt márkeszervizben kell szétvágatni, újrafényezni az autót. Ennyit senki nem fog áldozni rá utólag. Ha meg mégis cserélhető, szándékos üzletpolitika miatt aránytalanul drágán adják, hogy rendeléskor inkább vedd meg fajlagosan olcsóbban csomagban.
Általában ezt még a bontósok is kihasználják. Főleg újabb autóknál, amiből még nincsenek rogyásig a bontók és keresettebb extra, mint pl egy króm csík. A gyári újhoz képest nem adják oda gombokért, hanem jó ha 10-20%-kal kapod meg olcsóbban. Mert kihasználják, tudják, hogy olcsóbban nem jutsz hozzá sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!