Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octavia 2024-es évjáratú...

Skoda Octavia 2024-es évjáratúhoz lehet külön króm díszléceket vásárolni az oldalbalakok köré?

Figyelt kérdés

nov. 2. 13:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Lenyegtelen a kerdes, mert ezen az auton a diszlec mar nem segit.
nov. 2. 13:17
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Bemész egy márkakereskedésbe és megkérdezed. De ha lehet is kapni, gyanítom aránytalanul horror áron. Több százezer fonrintos ár ne lepjen meg!
nov. 2. 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
38%

Márkakereskedő biztos tud intézni arany áron ha elérhető volt az adott típushoz, másik opció, hogy veszel ilyen öntapadós csíkokat.

[link]

nov. 2. 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
38%

Ha létezik gyárilag ilyen verzió, akkor igen, kapható (az enyémen nincs így fingom sincs őszintén, hogy van-e, csak a lökhárítóban van benne nekem a króm csík). Mivel a facelift alig pár hónapja jött ki, ezért, meg kellene nézni, hogy facelift előtti és utáni között van-e különbség és neked melyik van.

Vagy veszel aliról 2 fillérért méterben kapható csíkot és felbarkácsolod magad

nov. 2. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki vásárolt már külön ilyen dizájn kiegészitőt. A Fl-es és az előtti verzió szerintem ugyan az lehet, hiszen a kasznin nem változtattak formailag. Az enyém Selection lesz, de sajna csak most gondolkodtam el rajta, hogy króm csíkokkal szerintem jobban nézne ki.
nov. 2. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

#5: Ja, hogy még át sem etted? Szalon mit mondott? Nem tudsz esetleg módosítani a rendelésen? Én ott kezdeném, aztán ha ez nem megy. Mármint a felszereltségi szint módosítás, akkor kérnék egy ajánlatot, hogy még átvétel előtt szereljék át. Valamelyik megoldásra szerintem nyitottak lesznek, mert ez neked már csapdahelyzet, az autót bukta nélkül nem tudod visszamondani valószínűleg, így vastagon foghat a ceruza mindkét esetben.

Valóban, a kasztnin látszólag nincs módosítás, közben meg azért az elejét pl. teljesen átszabták...

De száz szónak is egy a vége, márkaszervízben bármilyen alkatrészt megvásárolhatsz, ami elérhető az autóhoz. Az ár már más kérdés.

nov. 2. 21:30
 7/11 A kérdező kommentje:
A márkakereskedő annyit irt, idézem: "a króm csomagot utólag nem lehet ŕákérni az autóra". Hogy ez pontosan mit jelent, nem tudom. Hétfőn majd elvileg úgy is írnak, téli kerekekkel kapcsolatban, akkor majd még rákérdezek. Hogy ez mit jelent, hogy a rendelést már nem tudják módosítani, vagy külön sem tudom már rákérni, ebből a levélből ez nem derült ki.
nov. 2. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
#7: Hát akkor szerintem az autó úgy fog érkezni, ahogy rendelted, ezt érti alatta. A króm csomag nem csak az ablakkereteket jelenti biztosan. Lehet telefonon kellene beszélni a jóképességűvel az utólagos átszerelésről akkor, hogy biztosan megértse pontosan melyik alkatrészeket és hogyan akarnád cseréltetni
nov. 2. 22:05
 9/11 A kérdező kommentje:
Remélem, az átvétel rendben megy majd. Akinél rendeltünk, azóta már nem dolgozik ott. Hétfőn majd talán többet tudok...
nov. 2. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

"Ja, hogy még át sem etted? Szalon mit mondott? Nem tudsz esetleg módosítani a rendelésen? Én ott kezdeném, aztán ha ez nem megy. Mármint a felszereltségi szint módosítás, akkor kérnék egy ajánlatot, hogy még átvétel előtt szereljék át."

A Skodirkat ennyire behatóan nem ismerem. De a legtöbb márkánál a króm díszlécek nem csak egy külön álló pipa az extralistán. Szinte mindig csomag része. Pont azért hogy minden mást is rád tudjanak sózni vele és több pénzt hagyj ott. Sok esetben nem simán "plug and play" a csere. Sok autónál valóban nem cserélhető csak karosszériaelemekkel együtt. Az meg már tényleg milliós tétel, hiszen a garancia miatt márkeszervizben kell szétvágatni, újrafényezni az autót. Ennyit senki nem fog áldozni rá utólag. Ha meg mégis cserélhető, szándékos üzletpolitika miatt aránytalanul drágán adják, hogy rendeléskor inkább vedd meg fajlagosan olcsóbban csomagban.

Általában ezt még a bontósok is kihasználják. Főleg újabb autóknál, amiből még nincsenek rogyásig a bontók és keresettebb extra, mint pl egy króm csík. A gyári újhoz képest nem adják oda gombokért, hanem jó ha 10-20%-kal kapod meg olcsóbban. Mert kihasználják, tudják, hogy olcsóbban nem jutsz hozzá sehol.

nov. 3. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!