Škoda Octavia IV parkolássegítő hiba, miért dobja ki a kocsi?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Mostanában start után a kocsi kidob egy hibaüzenetet (Hiba:parkolássegítő rendszer).
Ilyenkor meg se tudom nyomni a gombot, ami megnyitná a park assistot. Bedöglesztem az autót, bestartolom és megy minden gond nélkül. Szenzorok jól mutatnak, parkolófék működik.
Octavia 1.5TSI, 2021 évjárat
okt. 5. 09:38
2/3 anonim válasza:
Nem lehet kikapcsolni? Vagy muszáj, hogy segítsen a parkolásba?
3/3 anonim válasza:
És nem tudsz kiállni a parkolóhelyről nélküle? (Ha már indításnál csinálja, feltételezhető, hogy parkolsz eleve)
Nekem a szenzorok akkor szoktak meghülyülni néha, ha hideg/esős idő van, és indulásnál "nem látnak", de újraindítás nélkül is elhagyja rövid úton és visszaáll minden normális kerékvágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!