Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor szerettel jobban autozni...

Mikor szerettel jobban autozni, most, vagy 10-15 eve?

Figyelt kérdés
En korabban, alig volt forgalom a mostanihoz kepest.
ma 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Én most, mert 10-15 éve nem vezethettem :(
ma 13:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Se akkor se most nem szeretek autót vezetni. Ez számomra olyan dolog mint egy bevásárlás, amit ugyanúgy maszájból csinál az ember, és drága is, nem hobbiból autózom.

Motorozni viszont szeretek, de az hobbi, még ha azzal is megyek dolgozni.

ma 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:

10 éve, azaz 2014-ben szerintem nem igaz, hogy alig volt forgalom és autóval is alig lehett találkozni az utcán. Amerre én járok, nem veszem észre, hogy sokkal több lenne, akkor is voltak dugók, most is.

10 éve rendszeresen autópályán ingáztam hosszú távon. Vezetni ott jobban szerettem, de azt nem sírom vissza, hogy minden péntek és vasárnap délutánom kötelező jelleggel több órás autóban ücsörgéssel telt. Nem beánom hogy most hosszabbak a hétvégék. Most főleg helyben közlekedok. Inkább úgy fogalmaznék, hogy más.

ma 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:

A szoci rendszerbe jobb volt, valóban sokall kevesebb autó volt.

AMi a legtöbb hogy nem volt ennyi hülye agresszív mint most.

Valahogy akkor mindenki türelmesebb, nyugodtabb volt.

ma 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Még 10 éve is jobb volt, mivel nem voltak ennyire tele az utak a mindenféle önkontroll nélküli, akaratos, erőszakos idiótákkal.
ma 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
10-15éve még jobban tudtál válogatni a jó állapotú euro4-es konstrukciók közül valamint Nyíregyházán a körúton is tudnál bármikor parkolni.
ma 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:

10-15 éve.

Akkor még nem gondolták úgy, hogy mindent agyon kell szabályozni, és nem szórtak tele mindent indokolatlan sebességkorlátozásokkal, 70 helyett 50, 50 helyett 40 vagy 30...

ma 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!