Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan autót vettél amilyet...

Olyan autót vettél amilyet szerettél volna vagy olyat ami éppen volt, elérhető áron?

Figyelt kérdés
Milyet szerettél volna eredetileg? Mi lett belőle? Miért?
2023. nov. 17. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem. Egy 3.0D V6 Jaguar XF-t szerettem volna tomve extrakkal de csak a egy 2.2D van amibol hianyzik par dolog. Bosszanto.
2023. nov. 17. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Végülis olyat. Abszolút nem ilyet néztem, de keresgélés közben beütött egy hülye gondolat, szétnéztem, nem sokkal később már telefonáltam is, pár nappal később el is hoztam. Szóval nem olyat vettem amit eredetileg akartam, de nem a kényszer vezérelt.
2023. nov. 17. 12:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Én nem konkrét típuselvárással mentem oda, hanem volt egy elképzelésem, milyen autót akarok. Ebbe több típus is belefért, de persze nem minden. Aztán a kínálatból kiválasztottam a (szerintem) legjobbat.
2023. nov. 17. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy olyan, különben nem vettem volna meg.

A mostani autómat újonnan rendeltem, a konfigurátorban raktam össze, hogy milyen legyen.

Az előző használt kocsi volt. De ott meg úgy voltam vele, hogy nem hajt a tatár, ráérek kivárni, míg lesz egy jó vétel. Kivitel, motortípus, szín, állapot, főbb extrák, amiket szerettem volna, nem import autó, nem sokadik tulaj, minden stimmelt. Csak felszereltségben jóval-jóval bővebb volt végül az adott konkrét típus, mint amit először gondoltam. Igaz, árban is drágább lett végül, mint amit eredetileg szántam volna rá. De nem bántam, mert az adottságai lehengerlőek voltak a kocsinak. Megvettem. A típus nem is volt kérdés, kizárólag egyfélét néztem anno.

2023. nov. 17. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, olyat vettem, sőt még jobbat is, mint amire számítottam. Kalandos volt, de utolsó pillanatban sikerült megtalálni az ideális példányt.
2023. nov. 17. 19:29
 6/10 anonim ***** válasza:

A meghatározott árú autók keresgélése közben találtam rá. Azóta is imádom.

Volvo S80

2023. nov. 18. 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:

Direkt rosszat vettem, amit megjavítottam, így relatíve bagóért szereztem be.

Kényelem, biztonság, megbízhatóság, szerelhetőség ez a 4 szempont dominál nálam mindig.

2023. nov. 18. 10:17
 8/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én világ életemben szerettem volna egy sportkocsit!

Korábban naponta 80km-et ingáztam így racionális döntés volt, hogy mindig dízel autókat vettem.

Bár utolsó autóm egy BMW 320D volt, ami egy kicsit azért sportosabb, de azért mégsem az igazából!

Úgy alakult, hogy a munkahelyem közelébe költöztem, így a fogyasztás már egyáltalán nem volt szempont. Így vettem egy kis hot hatch sportkocsit, amit imádok!

Alapvetően nem konkrétan az adott típust kerestem mivel nagyon ritka Magyarországon így lövésem se volt, hogy ilyen autó egyáltalán létezik, valahogy tök véletlenül bukkantam rá. Hahu-t beparamétereztem minimum lóerőre, árra, km futásra, meg minimum évjáratra, és kb így fedeztem fel!

Aztán mivel megtetszett azért is mert ritka, meg azért is mert végülis beleesett abba a mátrixba amit kerestem. Utána olvastam, meg minden teszt videót megnéztem róla ami a neten volt, így végülis szerelem volt első látásra, és azóta is tart. Bár a tesztekkel ellentétben, nagyon nem olcsó fenntartani, főleg a kategóriájában, de így sem bántam meg!

Különösen vicces, hogy most járok a 3. szerelőnél aki úgy tűnik végre vállalható is, és mindegyik megkérdezte elsőre, hogy ez most milyen autó, mert életükben nem láttak még ilyet! Nem formára, hanem kivitelben!

2023. nov. 18. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 és titok, hogy mit vettél végülis?
2023. nov. 18. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: Ha jól emlékszem S1 van neki
2023. nov. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!