Szeretne valaki ismerkedni? Akár hook up/akár barátság/akár kapcsolat? A pink vanillara szerettem volna regisztrálni, de sajna már nem elérhető. Bp, 18/L
Én is szívesen ismerkedem, írj nyugodtan, ha gondolod!
18/L
Rám nyugodtan írhatsz. Aztán majd eldől magától, hogy mi lesz a dolog vége. :)
Egy kérdés. Nálad csak a ciszlányok/nők számítanak? Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy nálad hol a határ a lány/nő fogalmában. :)
Meg azt, hogy neki mi számít lánynak. Mivel van akinél a transz, non-binary és más ugyan ezen umbrella alá eső identitások nem számítanak bele a lány fogalmába. Van akinél meg igen. Ez ember függő és azért nem árt ezt is tudatni, ha van ilyen kritériuma. :)
Legalább is én biztos hozzá tenném egy ilyen hirdetéshez, hogy mik számítanak még bele. És ezt nem rosszból írom, csak jó ha tisztázva vannak egyes ködös részletek. ;)
Igazatok van, nem pontositottam.
Nem vagyok jartas ebben a temaban és nem is szeretnek senkit megbantani (irjatok ha rosszul fogalmaztam)
Főként a biologiai lanyok erdekelnek, akik leszbikusok.
(a hisztis pasasnak meg uzenem h nem baj, ma sem jott ossze, es h tanuljon meg olvasni:))
Nyugi, nem kell így felhúzni magad. Az kiderül a kérdésből, hogy leszbikus, mivel a pink vanilla egy leszbikusokra szakosodott oldal volt. :)
Bár ezt leszámítva más részletet nem nagyon láttál, és ebben igazad van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!