Ma szerettem volna csinalni alkalmassagi vizsgat B kategorias jogositvanyhoz. Elmentem a haziorvoshoz adott kovetkezo hetre idopontot ezzel nem is volt gond csak kaptam egy beutalot laborvizsgalathoz aztan. Ez szamit valamit ilyenkor?
Figyelt kérdés
2023. okt. 18. 17:46
1/4 A kérdező kommentje:
Mert biztos nem fogok kapni addig idopontot oda es addig ervenyes lesz az alkalmassagi majd ha megcsinaljak? Szeretnek menni minel hamarabb majd kresz vizsgara.
2023. okt. 18. 17:47
2/4 anonim válasza:
a laborvizsgálatot rutinból írta ki, lehet rég voltál nála, és csak gondoskodó.
Amugy nem is értem mi az hogy elmentél hozzá és időpontot adott
A jagsihoz az orvosi vizsgálat fiatalok esetén kb 10 perc legtöbbször
vérnyomásmérés, látásvizsgálat, kikérdezés és kb ennyi
3/4 anonim válasza:
Te!
Nem vesztel ossze a dokival?
Mert ez szopatasnak tunik.
Ja, idopont meg nagyrutin, mi?
Az ilyen dokit ott kell hagyni a ..csaba!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vesztem vele össze, azelőtt egyszer találkoztunk mert új a környéken. Sokan szídják, igaz ez nem volt a legjobb tőle de azóta kétszer is beteg voltam és szó nélkül adott igazolást.
2024. febr. 9. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!