Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fagyálló meddig áll el?...

Fagyálló meddig áll el? Minden gond nélkül vegyíthetem?

Figyelt kérdés

Anno volt "gondom" azzal, hogy a hűtőfolyadék szintje minimum alá csökkent. Éves szerviz alkalmával ezt jeleztem, nem találtak szivárgásra utaló jeleket. Mivel rátöltöttem, ezért kértem, hogy cseréljék ki. Azt mondták megvizsgálták és nem volt baja, de a kérésemre kicserélték. A szerviz mindig úgy tölti fel, hogy a minimum fölött van kb egy hajszállal, engem pedig ez nagyon zavar. Ahogy említettem, tavaly ugye rátöltöttem, ekkor vettem egy flakon hűtőfolyadékot. Olyat, aminek a típusa megfelel ebbe az autóba, de nyilván nem ugyanazt vettem, mint amit a szerviz öntött bele.

Most pont egy éves kb, a pincében volt a flakonjában, amit ugye felbontottam. Ezt még gond nélkül rátölthetem, igaz? Ennyi idő alatt nem "romlott meg", és az sem baj, ha vegyítem?

2023. okt. 15. 17:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem romlik meg.

De méresd meg ha nagyon érdekel.

2023. okt. 15. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!