Fagyálló meddig áll el? Minden gond nélkül vegyíthetem?
Anno volt "gondom" azzal, hogy a hűtőfolyadék szintje minimum alá csökkent. Éves szerviz alkalmával ezt jeleztem, nem találtak szivárgásra utaló jeleket. Mivel rátöltöttem, ezért kértem, hogy cseréljék ki. Azt mondták megvizsgálták és nem volt baja, de a kérésemre kicserélték. A szerviz mindig úgy tölti fel, hogy a minimum fölött van kb egy hajszállal, engem pedig ez nagyon zavar. Ahogy említettem, tavaly ugye rátöltöttem, ekkor vettem egy flakon hűtőfolyadékot. Olyat, aminek a típusa megfelel ebbe az autóba, de nyilván nem ugyanazt vettem, mint amit a szerviz öntött bele.
Most pont egy éves kb, a pincében volt a flakonjában, amit ugye felbontottam. Ezt még gond nélkül rátölthetem, igaz? Ennyi idő alatt nem "romlott meg", és az sem baj, ha vegyítem?
Nem romlik meg.
De méresd meg ha nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!