620 Nm-es lazító nyomatékú ütvecsavarozó már használható szerelésekhez?
Ha valamkit esetleg érdekel, megvolt az első teszt: klasszikus kerékátcserélés. 20-bó, 20 csavart úgy vett le, hogy nem kérdezett. Nálam a Parkside is levette 90%-ban, de ott azért volt hogy kellett rocogatni rendesen. Ennél a legjobban meghúzott csavarnál is legfeljebb 3 másodperc kellett és már lent is volt. Határozottan erősebb a Parksidenál.
Ami nekem a Lidlsben még nem tetszett, hogy az olyan hatalmas nehéz bumszli kialakítású gép. Ez meg kicsi és könnyű. Akár motortérben szűkebb helyekre is könnyebben befér. Nem a legbikább gép volt a célom, hanem pont a kompakrt könnyű kialakítás.
Nekem tetszik. Ha valaki esetleg ilyenben gondolkozik, tudom ajánlani. A márkásabb gépek közül szerintem az ára is rendben van, nem sokallom érte, főleg a mostani akcióban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!