Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 620 Nm-es lazító nyomatékú...

620 Nm-es lazító nyomatékú ütvecsavarozó már használható szerelésekhez?

Figyelt kérdés
Nem csak kerékcsavaraokra gondolok, hanem pl. személyautó futóműcsavarjainak az oldásához. Nem mindennapos ipari, csak itthoni szerelgetős felhasználásra. Márkás, nem kínai piacos cuccról van szó. Tehát ami rá van írva, azt jó eséllyal tudja is.
okt. 31. 14:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ha valamkit esetleg érdekel, megvolt az első teszt: klasszikus kerékátcserélés. 20-bó, 20 csavart úgy vett le, hogy nem kérdezett. Nálam a Parkside is levette 90%-ban, de ott azért volt hogy kellett rocogatni rendesen. Ennél a legjobban meghúzott csavarnál is legfeljebb 3 másodperc kellett és már lent is volt. Határozottan erősebb a Parksidenál.

Ami nekem a Lidlsben még nem tetszett, hogy az olyan hatalmas nehéz bumszli kialakítású gép. Ez meg kicsi és könnyű. Akár motortérben szűkebb helyekre is könnyebben befér. Nem a legbikább gép volt a célom, hanem pont a kompakrt könnyű kialakítás.

Nekem tetszik. Ha valaki esetleg ilyenben gondolkozik, tudom ajánlani. A márkásabb gépek közül szerintem az ára is rendben van, nem sokallom érte, főleg a mostani akcióban.

nov. 9. 16:36
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
Melyiket vetted pontosan?
nov. 9. 17:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Metabo SSW 18 LTX 400 BL
nov. 9. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!