Parkside akkus ütvecsavarozó hoz milyen betétet vegyek, ami ki tudja lazítani a 120nm-re húzott kereket?
Az az akkus izé nem sokat ér, a 400Nm-t meg sem közelíti, legerősebb fokozaton 140-150Nm körül van, ha teljesen maxon van az akksi. A te kerékcsavarodhoz valószínűleg ennél több kell.
Amúgy nem tudom miből gondolod, hogy a dugókulcs megoldja a gondodat. Attól a kulcs nem lesz erősebb, mert egy másik dugót teszel a végére. A króm-molibdén dugókat hívjuk általában "gépi" kulcsoknak, ennek csak annyi a jelentőse, hogy erősebb kialakítású, mint egy sima dugó, amit pl. kézi hajtású racsnis kulcsra teszel, mivel a gépi hajtók ugye erősebbek és a gyengébb dugókat gond nélkül eltörik. ELMÉLETBEN! Igaz ez akkor, ha a géped mondjuk egy dupla dugattyús sűrített levegős, amiben tényleg van erő. Akkus gépekből a Milwaukee-n kívül szerintem egyik sem annyira erős, hogy eltörje a sima crova dugókat. A Parkside-os meg főleg nem. Nálunk van 4db belőle, általános csavarozásra jó csak, mert túl gyenge a keményebb munkához, ezáltal kizárólag sima crovával van használva. Soha nem tört el egyet sem, még csak ki sem nyújtotta őket, túl gyenge ehhez.
Egy szó mint száz, a Parkside-os gép jó eséllyel kevés lesz arra, amire használni szeretnéd és a gépi dugótól nem lesz erősebb.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Spray formájában igaz, de tettem rá tavasszal.
Akkor felesleges egy próbát tenni a színessel?
"Parkside akkus ütvecsavarozóhoz..."
Ahhoz adnak dugókulcsokat. A szines burkolatú készlet sem jobb a fénykép alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!