Egy valamirevaló akkus ütvecsavarozó a berohadt kerékcsavart letekeri?
20V 300Nm
ilyesmi
a berohadt nem azt jelenti hogy húsz éve ott van hanem hogy gumisnál cserélték a kereket
Én nem tudod, de már többről láttam teszt videót hogy közel se tudta azt mint amit leírnak róla.
Én személykocsinál tök feleslegesnek tartom, mert egy 60 centis hosszabitóval az autót is körbe forgatom, nem csak a csavart.
A levegős ütve csavarozónak a kamionoknál van értelme mert ott ember legyen a talpán aki leszedi az egy éve ráhúzott kerékanyákat.
"20V 300Nm"
Ez a nyomaték kb a nevetséges barkácskategória. Gondolom valami Lidl-ös gép.
A valamirevaló számomra 600Nm felett van, vagyis ez már valamirevaló ;) : [link]
9-esnek igaza van. 300nm-est ne vegyél, mert nem fogja leszedni nagy eséllyel a csavart sajnos ez tapasztalat. Főleg ha előtte légkulccsal rávereti a gumis.
Nekem itthon 80-90 cm körüli toldószáram van amire fel lehet rakni a dugókulcsot. Eddig mindent leszedtem vele és az örök élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!