Hogy tudnék magabiztosabban vezetni?
Még csak most tanulok, 13 óránál járok. A harmadik oktatómnál vagyok, bár az első oktatómmal 12 éve vezettem, aztán abbahagytam, újrakezdtem egy másik 50 körüli pasinál, de elég nagy kókler volt és otthagytam.
Most egy fiatal 30-as pasi mellett vagyok, nagyon türelmes és mindig biztat, legutóbb is megdicsért, pedig szerintem rosszul vezettem… nagyon sok apró dolgot benéztem, nem is értem, hogy nem szakadt el a cérna. Tudom, hogy nem 30. Óránál járok, de mikor nem engedem ki a kéziféket vagy nem veszem észre a gyalogost többször is a zebrán, azért arra harapni szoktak. Parkoltunk, de az se ment könnyen.
Azt mondta, hogy teljesen jó vagyok, legyek magamhoz türelmes.
Látja rajtam, hogy lecsüggedek, akkor próbál szerintem jobb kedvre deríteni, mondjuk sikerül neki.
Nem szeretném, ha ebből állna minden óra, hogy így vezetek.
Hogy tudnék jobb lenni?
Köszönöm :)
Gyakorold be otthon a vezetést egy üresebb parkolóban és rendőrmentes mellékutakon.
Ha már rutinosan megy a gépkocsi kezelése, akkor már sokkal jobban oda tudsz figyelni a forgalomra és a közlekedési szabályok betartására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!