Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fontos télire ajánlott felnit...

Fontos télire ajánlott felnit venni vagy nincs igazán jelentőssége?

Figyelt kérdés

Új alufelniket nézek télre. Látom van kifejezetten télre ajánlott alufelni de azok 90%-ban teljesen feketék.

A kérdésem (esetleg akinek van tapasztalata), hogy fontos télire ajánlott felnit venni vagy nincs igazán jelentőssége?

Csak mert amik igazán tetszenek nem télire ajánlottak.

okt. 30. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ájánlás a gyártók, és értékesítők érdeke. Az én suzukimat húsz éve alufelnisen vettem át, akkor tették rá a téli gumit(is)..

azóta csak téligumival járok, a gyári alufelnivel. a felnin semmi nyoma a húsz évnek...(na jó, van egy járdaszél karc)

tehát sz@rni az ajánlásra, azt tetesd fel, ami tetszik.

okt. 30. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Max. azért ajánlott télre, mert ha a hó megmarja akkor a feketén kevésbé látszik. De megveszed a szürkét, át is lehet festeni feketére seperc alatt. Bár nem értem minek új felnit venni, ott a használt töredék áron.
okt. 30. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
én eddig az acélfelnikkel szívtam meg mindig. xarrá rohadtak egy idő után. már alufelnit használok mund nyáron, mind télen.
okt. 30. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, nem fog szétrohadni évek alatt sem
okt. 31. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem téliesített alufelnim van sosem marta meg a só pedig városban járok ahol sóznak.
okt. 31. 14:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
okt. 31. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése.

Nekem pl. lábrázásom van a fekete felniktől.

Talán az is a magyarázat, hogy már eddig 7 autómból 5 fehér volt.

(azon ugye eléggé sz@rul néz ki a fekete felni)

Na mindegy, 2000Ft egy flakon fehér spray, szóval ez a probléma ....nem probléma.

okt. 31. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!