Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olcsó, tanulós autó 450-500...

WinsThons kérdése:

Olcsó, tanulós autó 450-500 körül?

Figyelt kérdés
1.0-1.3-as Swifteket nézegetek, vagy B Corsa. Ti mit vennétek, ha most tanulnáltok, és ennyi a keret?:)

okt. 27. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Jó állapotú F Astrát.
okt. 27. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Bruhhh, valami friss műszakisat az a legfontosabb szerintem mert lehet, hogy 2 év után el kell adnod vagy bontóba adnod.
okt. 27. 22:07
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Suzuki Wagonrt vennék 1.3 benzin 93 ló
okt. 27. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

Én mondjuk dupla ennyiért vettem, ami szintén kevés egy autóra, de egyelőre úgy tűnik megérte.

Ránéztem a lehetőségekre ha.hu-n egész jókat lehet kifogni persze hozzáértővel kell menni, ahogy én is tettem.

okt. 27. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Renault Clio.

Volt egy ilyenem es komfortos auto, jo volt vezetni es a kis motorjahoz kepest nem is ment rosszul.

okt. 28. 01:27
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
Toyota Yaris/Corolla, Fiat Punto, Ford Focus. Ezek között már simán lehet találni szervosat, klímásat.
okt. 28. 12:31
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Ha valaki azzal kezdi, hogy "tanulós", akkor én mindig a Swiftet javaslom, mert azt nem fogod sajnálni, amikor összetörik. Aztán ha úgy döntesz, hogy úgy akarod használni a jogosítványodat, amire való és állítólag képes vagy rá, hiszen azért kaptad, akkor majd vegyél egy modern szemmel is normálisat.
okt. 28. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Én is Suzuki Swiftet ajánlom, azon tanítottak meg vezetni, én a maga egyszerűségében imádtam. Az egyik legmegbízhatóbb és legolcsóbban fenntartható autó.
okt. 28. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:

500ezer alatt a következőket ajánlom.

F astra 1.4 vagy 1.6

G astra 1.4

Swift 1.0 1.3 1.6 (olcsó)

Suzuki alto 1.1 (kinyírhatatlan)

Skoda fabia 1.4 benzinesek

Fiesta 1.3

Peugeot 206

Focus benzinesek

Cordoba 1.4 1.6

Nissan almera.

Fiat punto

Autószerelőként mondom 500 alatt ezek tutik.

Azt vedd amelyik kevésbé rohad, és egyenletesebben jár a motorja és száraz(abb) a motortere.

nov. 14. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!