Melyik gépjármű márkát tartod a legkulturáltabbnak?
Nyilván nem lehet általánosítani ezen a téren sem pl. egyik családtagnak, aki teljesen normális beállítottságú, 4-es golfja van, ami jó allapotnak örvend, tizen x éve van a tulajdonában. A szomszéd utcai suttyó gyereknek szintén 4-es golfja van, annak módja szerint igénytelen smoke&charm matricával, dupla kipufogóval stb...
Persze ez már konkrétabb dolog mert nem márkát, hanem típust említettem.
Tudjuk kik járnak 15-20 éves "béjemvével", de pl az I3 egy igényesebb réteget képvisel szerintem.
Ezek tudatában várnám a normális válaszokat mindenféle személyeskedés nélkül, bár én egy kicsit már elkezdtem a suttyó Jocóka golfjával...😁
Nálam a befutó márka abszolút a Volvo aztán esetleg még a Lexus.
Túlbecsült szintről beszélsz egy ilyen kérdés után?
Pffff. 🤡
Fent még szemléltettem is példával ezek után szerintem nem lenne szükséges definiálni, de engedd el köszi...
13-as neked adok egy zöldet mert rászorulsz...
Tehát a kulturált azt jelenti a köznyelvben, hogy fejlett, kifinomult ízlésű, illő magatartású személy vagy közösség. De autóra nézve ez nyerhet más értelmet.
Úgy gondolom, hogy erre például a kettes elég releváns választ adott, ami fel is lett pontozva. Ha ezt így képtelen vagy felfogni, akkor úgy gondolom, hogy nem velünk van a baj.
"A 4-es golf az egy konkrét típus. A volvo és a lexus pedig két márka, amikhez rengeteg típus tartozik. Ahogy a volkswagenhez is. Amelyik autó remek műszaki/esztétikai állapotnak örvend az számomra mind kulturált, ez pedig márkától független."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!