Van egy újabb autóm, másik gépjármű de ugyanolyan modell kulcsot fel lehet hozzá programozni?
Az adott auto egy nissan qashqai.
Az első kulcs megvan, működik. A másikon átment egy gépjármű és semmi nem maradt belőle. Szeretnék egy pótkulcsot. Ha egy ugyanolyan modellből szerzek egyet ( lenne egy totalkàros tulaj aki eladja a kulcsàt ) azt át lehet programozni hogy az én autómat indítsa ?
Nekem a szakszervíz azt mondta nem lehetséges, csak az ha gyárit vásárolok ami “üres” és arra új ként programozható .
Nem a programozással lesz a gond hanem a kucsszár már bevan vágva egy korábbi autóhoz és ha nem paszol a tiedhez akkor hiába programozod, eleve el sem tudod fordítani a gyujtáskapcsolóban ha nem ahhoz való.
Ha az újfajta kulcsod van aminél csak egy távirányító van és gomnyomásra indul akkor csak programozni kell. Ne a szakszervízt kérdezd mert ők új kulcsot akarnak neked eladni 100.000 forintért.
Keresel egy kulcsmásolót aki foglalkozik autókulcsokkal és ő megcsinálja neked.
A kulcsnak van egy kódja és az autót kell megtanítani hogy felismerje a kulcsot, nem pedig a kulcsot hogy felismerje az autót. Ezért olyan nincs hogy üres kulcs, csak olyan amit nem ismer fel az autód.
Kedves első, telitalálat !
Ma írt a szakszerviz hgy 98.000 forint lenne + programozás (20.000).
Új távirányítós kulcs, de van külön kivehető fizikális kulcs része is, na most az a rész ép maradt és nem is kell mert csak ajtó nyitás és zárás lehetséges vele (gombnyomásra indul ) de azt appon keresztül is tudni fogom ha netán elveszne az első kulcs . Tudnál valakiket ajánlani ? 2022-es nissan qashqai j12 modell.
Nem tudok senkit ajánlani. Én magamnak csináltam a Fordhoz forscan programmal, csak egy kis OBD-s eszköz kellett hozzá meg egy laptop és rötön 2 kulcsot programoztam amit az ebayről vettem.
Gondolom a nissanhoz is árulnak valamit amit az OBD csatlakozoba bedugsz és ott tudsz kulcsot programozni, start-stop rendszert kikapcsolni, stb.
Felhívsz néhány kulcsmásolót a környékeden és valaki biztos foglalkozik ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!