Honda CBF 125 megér 280 000ft-t? Nem estek vele,15 000km van benne. De ismerve az illetőt, aki árulja, nemnagyon volt kímélve (motorilag)
Figyelt kérdés
továbbaá érdekelne még, hogy 100as tempónál 5ödik sebességben kb mennyit pörög?2010. nov. 4. 18:39
1/2 anonim válasza:
Ahogy elnéztem a neten, kb dupla annyiba vannak, szal nagyon nézd meg a motort, biztos van valami baja h ennyiért adják... am sztem 100 körül van vége :D nekem nincs ienek, de 125ös 4ütemű túra motor, kb annyit megy mint az ybr, az pedig 100-110
2/2 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
azt tudom, hogy kb 110-zel megy, de az érdekelne, hogy 100km/h mellett ötödik sebességben mekkora fordulaton pörög a motor.
2010. nov. 4. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!