Ha mindenki (vagyis legtöbben) a 2t 125ösöket pártolják itt, akkor mért vanaz, hogy Mito-kat nemnagyon látok, múlt héten láttam egy RS-t életemben először, azaz 16 év alatt (kiállításon kívül)?
Figyelt kérdés
NSRt se, TZR-t se, 1-2x Aprilia Tuareget(de ugyan az volt).
tehát nemsok berreg 2t-kből. 4t-t meg: suliba van egy, aki YBRel, egy YZF-R-rel, és egy, aki CBF-el jár, több ismerősömnek van CBF-je, és egynek Varaderoja. és ezeken kívül még néha-néha lehet belőlük elmenni a városba.
röviden: ha mindenki a 2t-t pártolja, akkor mért lehet több 4t-t látni (125öst)?
2010. okt. 11. 17:50
1/4 anonim válasza:
az életkor miatt. öregek :(
az én mítóm 32 lóerő :)
próbáltam többször CBR 125-t, de jajj.. de gyenge volt.
ja,meg itt az ősz is.
2/4 anonim válasza:
rossz helyen keresgélsz:D pl az RS-emel nem nagyon mentem suliba, megállni se nagyon szoktam élvezet velük menni:D spec én nap mint nap látok ugyan olyan rs-t mint az enyém nem is 1et
3/4 anonim válasza:
Te hol élsz:D:D:?? Én Budapesten szép időben ha kimegyek a Mitommal gurulni egyet a városba tuti hogy találkozok 2T-s arcokkal és 4T-s arcokkal is. RS-eket és Mito-kat és NSR-eket is látok elég sűrűn.
4/4 A kérdező kommentje:
szlovákiában. kár, hogy itt nemnagyon jönnek szembe :D
2010. okt. 12. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!