Suzuki WagonR+ 1.3 autópályára?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2003-as, rendszeresen karbantartott 1.3-as Suzuki WagonR+ típusú autóm. A “régi” 76 lóerős motorral szerelt, tehát nem Ignis motoros. Munkámban most áthelyeztek egy olyan helyre, ahol naponta 50 km-t (oda 50-vissza 50) kellene megtennem autópályán. Szerintetek mennyire lenne megterhelő ez az autónak? 100-nál 3500-on forog a motor, 120 környékén 4000-en. Nem megterhelő ez hosszútávon? Alkalmas ez az autó pályázni? Gondolom a fogyasztás nem lesz éppen baráti.okt. 14. 18:05
11/18 anonim válasza:
Tipp: nem kell 130-cal menni. Nekem régi autóm ugyanekkora és ugyanilyen erős motorral szerelt Mazda 2-es volt, az 120-nál forgott 3000-ret, annál gyorsabban nem mentem vele. Te 100 és 110 között menj a Suzukival és nem lesz semmi baja, stabil is még annál a sebességnél és ennyi.
12/18 anonim válasza:
Megoldás: 3 hónapig jársz 110el, spórolsz, teszel félre, és veszel egy autópálya kompatibilisebb autót.
13/18 Mad Max2 válasza:
Amugy... Az meg van hogy most is és regebben meg főleg ennél gyengébb autókkal is jártak keltek az emberek hoasszabb távokon
Ma nincs olyan auto ami nem alaklamas hosszútávra, ha normális müszaki állapotban van
Nekem Ignis-em van
Voltam veel már Ausztriában, Bulgáriában, Horvátországban, Romániában, Lengyelországban.Szlovákiában Jövőre Olaszországba megyünk....
Eddig minden út rendben megtörtént, semmi izgi nem volt:)
14/18 anonim válasza:
#13: Azért más az, ha 1x elmentél vele 1000 km-t és más az, ha évente 25000 km-t raksz bele autópályán.
15/18 anonim válasza:
Ennek az autónak nem sok minden van ami megterhelő. Csak a kasztni és a rövid váltó miatt a fogyasztásod fog nőni.
16/18 anonim válasza:
A sofőrnek lesz kellemetlen a zaj és az instabil futás(többi autóhoz képest). Nem muszáj 130-al menni. 90-100-al menj és akkor minden elviselhető, fogyasztás is.
17/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag a 15-ös/16-os leírtad amit tudnod kell kérdező.
18/18 anonim válasza:
Nem annyira hangos az. Ha zavar, füldugót használsz.
A motornak nem árt ha pörög, mikor már bemelegedett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!